reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez nie kupilam jeszcze nic. Jakos tak nie ciagnie mnie i nie moge sie przekonac by zaczac kupowac. Mam jeszcze czas :-)

Ja torbe do wozka bede miala w komplecie z wozkiem.
Ale faktycznie ta co pokazalas to przesada :-D

ina- ciuszki super :tak:;-):-)
rozalka- ja w głębokim miałam w komplecie torbę, a do spacerówki x-lander dokupiłam oddzielnie-105 zł kosztowała;-)

ZESTAW CIĄŻOWY M SPODNIE SPÓDNICA RYBACZKI PAS (962773163) - Aukcje internetowe Allegro słuchajcie dziewczynki, jak jeszcze któraś nie zakupiła sobie ciuszków ciążowych to tu daję linka do niedrogiego a właściwie mega taniego zestawu :) Robi to polska producentka, sama zamówiłam przyszło dwa dni temu i powiem, że jestem w szoku:) Są to ciuszki lekkie, mega wygodne, układają się na ciele świetnie, nawet muszę przyznać, że mnie wyszczuplają:))) Ja zamówiłam ciuszki z jeansu i nie jest to taki jeans gruby, właściwie to taki elastyczny jeansopodobny materiał, ale dla mnie bomba. Na pewno nie jest to dziadostwo na co wskazywałaby cena, i czego się obawiałam:)

A co do zakupów to rozważacie zakup chusty do noszenia waszego maleństwa? Bo kobietki są zachwycone, ja już się tak napaliłam i babcia dzidziusia zafunduje:) A skłaniam się ku tej Chusta do noszenia dziecka, tkana splotem skośno-krzyżowym - Niebieska Dalia - rozmiar L - LennyLamb.com

A i jeszcze czy jest tu jakaś eko-mamuśka, która zamierza używać pieluch wielorazowych np. któreś z tych Pieluchy wielorazowe - ekoMaluch ? Dla mnie to po prostu rewelacja, wiadomo że całkowicie nie zrezygnuję z tradycyjnych pampersów, ale jak sobie wyobrażę, że przez cały okres pieluchowania tworzy się dwutonowa góra śmieci to mnie krew zalewa;] No więc jak? Jesteście bardziej eko czy paniusie wygodnickie? :)

ja eko nie jestem, bo pitolenie o ocieplaniu klimatu i innych takich jest dla mnie ekhm... bez komentarza. Niemniej zamierzam popróbować wszystkiego.
Co do chusty- to moje drogie Panie można zaoszczędzić i to sporo kupując dobry materiał w sklepie pasmanteryjnym.

trzeba jeszcze umieć coś uszyć:) Ja, jak przyszyję guzik to jest jeden wielki supeł :D

A i jeszcze czy jest tu jakaś eko-mamuśka, która zamierza używać pieluch wielorazowych np. któreś z tych Pieluchy wielorazowe - ekoMaluch ? Dla mnie to po prostu rewelacja, wiadomo że całkowicie nie zrezygnuję z tradycyjnych pampersów, ale jak sobie wyobrażę, że przez cały okres pieluchowania tworzy się dwutonowa góra śmieci to mnie krew zalewa;] No więc jak? Jesteście bardziej eko czy paniusie wygodnickie? :)
otwarcie mówe ze mam zamiar używac nawet poruszyłam ten temat w tym wątku.. jakos wcześniej.. nie pamietam na której stronie.. ogolnie nie tylko dlatego ze kupa smieci sie tworzy, ale ja byłam na wielorazówkach wychowana i jakoś żyje i chce by moje dziecko także na nich sie wychowało.. fakt może przyczynie sie do tego, że będzie mniej śmieci:)

reklama
ja bym chciala chuste, tylko boje sie, ze nie bede potrafila sie omotac tymi kilkoma metrami materialu odpowiednio...
moze ktos zna godna polecenia chuste ale z tych gotowych, co to samemu wiazac nie trzeba? bo ja slyszalam negatywne opinie np. o tych bebelulu, ze sie nie sprawdzaly...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry