reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie mam pojęcia jak ubierać takiego malucha na spacery latem, by się nie przegrzało i nie narazało na namierne promienie słoneczne...

He,he ja też,bo synek z lutego.
Ale chyba jakieś pajace cienkie muszę kupić i sweterki na chłodki,bo mam ,ale grube polarkowe:tak:
No i rampersiki
tego typu pewnie coś wybiorę
RAMPERS * KRÓTKI RĘKAW I NOGAWKA * PASECZKI * 62 (930671751) - Aukcje internetowe Allegro
PAJAC KR. RĘKAW I NOGAWKA * RAMPERS * KOLORY * 62 (930672408) - Aukcje internetowe Allegro
a te jakie słodkie
AWA rampers GACUŚ r.62 SUPER ! E.2 (923594057) - Aukcje internetowe Allegro

Cudne
http://www.allegro.pl/item919350267_pajac_bawelniany_56_cm.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo świetne! Nie pomyślałam o takim zestawie z odkrytymi stópkami. A to dobre wyjście żeby dziecku nie było za gorąco. :) Zawsze troche więcej powietrza.

Ooo świetne! Nie pomyślałam o takim zestawie z odkrytymi stópkami. A to dobre wyjście żeby dziecku nie było za gorąco. :) Zawsze troche więcej powietrza.

Dokładnie,a dla ynka nie miałam,to mogę troszke poszaleć choć w tej kwestii,he,he.:tak:A jak będzie chłodniej,to zawsze pod spód można założyć pajaca,albo półśpiochy.

Nigdy w Pepco nie byłam a utworzyli u nas niedawno :) muszę się przejechać bo mi się nawet bluzka dla siebie spodobala (deficyt). Ale jak z jakością??

polianna są rzeczy lepsze i gorsze ale odrazu w dotyku czujesz co może być nie tak i ja jak dotąd nie narzekałam ani na bluzeczki ani body ani pajace a czasem ceny mają naprawdę fajne :tak::tak:

warto czasem jeszcze zajrzeć do biedronki mają całkiem fajne body rajtuzkii czasem inne cuda :tak: a i ja dla córci jeszcze często robię zakupy w sklepach pepco Super Hity - PEPCO

Body z Biedrony fajne,ale rajstopy niestety nie na mojego krasnala,kupiłam i za wąskie w udkach,nawet nie miałam komu oddać,bo na dzieci znajomych nie pasowały.Ale fajne skarpety mozna dostać.
W Pepco jeszcze zakupów nie robiłam,u nas nie ma.:tak:

pepco mam pod blokiem i 2 dni temu kupiłam sobie stanik za całe 9,90 a leży jak najdroższy z triumpha ! Po prostu rewelacja. W pepcu fajne rzeczy za tanie pieniądze można dostać.

reklama
polianna są lepsze i gorsze ciuszki w Pepco. Ja osobiście lubię tam coś kupować, nie koniecznie ciuchy, bo jest tam sporo tańszych artykułów. :-)

Nektarynka super zakupy, jak przyjdą daj znać ;-)

Ja może 1 marca poznam płeć :-) to też coś zakupię, bo są prze sliczne te dziecięce rzeczy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry