reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie mam pojęcia jak ubierać takiego malucha na spacery latem, by się nie przegrzało i nie narazało na namierne promienie słoneczne...

He,he ja też,bo synek z lutego.
Ale chyba jakieś pajace cienkie muszę kupić i sweterki na chłodki,bo mam ,ale grube polarkowe:tak:
No i rampersiki
tego typu pewnie coś wybiorę
RAMPERS * KRÓTKI RĘKAW I NOGAWKA * PASECZKI * 62 (930671751) - Aukcje internetowe Allegro
PAJAC KR. RĘKAW I NOGAWKA * RAMPERS * KOLORY * 62 (930672408) - Aukcje internetowe Allegro
a te jakie słodkie
AWA rampers GACUŚ r.62 SUPER ! E.2 (923594057) - Aukcje internetowe Allegro

Cudne
http://www.allegro.pl/item919350267_pajac_bawelniany_56_cm.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo świetne! Nie pomyślałam o takim zestawie z odkrytymi stópkami. A to dobre wyjście żeby dziecku nie było za gorąco. :) Zawsze troche więcej powietrza.

Ooo świetne! Nie pomyślałam o takim zestawie z odkrytymi stópkami. A to dobre wyjście żeby dziecku nie było za gorąco. :) Zawsze troche więcej powietrza.

Dokładnie,a dla ynka nie miałam,to mogę troszke poszaleć choć w tej kwestii,he,he.:tak:A jak będzie chłodniej,to zawsze pod spód można założyć pajaca,albo półśpiochy.

Nigdy w Pepco nie byłam a utworzyli u nas niedawno :) muszę się przejechać bo mi się nawet bluzka dla siebie spodobala (deficyt). Ale jak z jakością??

polianna są rzeczy lepsze i gorsze ale odrazu w dotyku czujesz co może być nie tak i ja jak dotąd nie narzekałam ani na bluzeczki ani body ani pajace a czasem ceny mają naprawdę fajne :tak::tak:

warto czasem jeszcze zajrzeć do biedronki mają całkiem fajne body rajtuzkii czasem inne cuda :tak: a i ja dla córci jeszcze często robię zakupy w sklepach pepco Super Hity - PEPCO

Body z Biedrony fajne,ale rajstopy niestety nie na mojego krasnala,kupiłam i za wąskie w udkach,nawet nie miałam komu oddać,bo na dzieci znajomych nie pasowały.Ale fajne skarpety mozna dostać.
W Pepco jeszcze zakupów nie robiłam,u nas nie ma.:tak:

pepco mam pod blokiem i 2 dni temu kupiłam sobie stanik za całe 9,90 a leży jak najdroższy z triumpha ! Po prostu rewelacja. W pepcu fajne rzeczy za tanie pieniądze można dostać.

reklama
polianna są lepsze i gorsze ciuszki w Pepco. Ja osobiście lubię tam coś kupować, nie koniecznie ciuchy, bo jest tam sporo tańszych artykułów. :-)

Nektarynka super zakupy, jak przyjdą daj znać ;-)

Ja może 1 marca poznam płeć :-) to też coś zakupię, bo są prze sliczne te dziecięce rzeczy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry