rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No niekoniecznie,wiele dzieci jednak reaguje alergicznie na te tzw."tańsze marki"."Tescowe" u nas były przesikiwane w nocy i odciskały nóżki(więc nam akurat nie podpasowały,w nocy i na spacerze koszmar,ciągle mokre plecki),a Biedronkowych,fakt,używałam,ale od momentu jak mały skończył jakichś rok,wtedy te rozmiary jakoś pasowały,wcześniej,albo za duże,albo odciskały,albo za szerokie w udkach....Wiele zależy od dziecka,ale warto próbować.Poza tymże ślicznie wyglądają to więcej nie pomogę...wszyscy znajomi, ja również używamy jednorazowych...
Z kwestii pieluch jednorazowych jeszcze chciałabym "poradzić" mamom,żeby nie kupowały najdroższych,renomowanych marek Przez pierwszy rok myślałam,że tylko pampers się liczy i wydawalam 50zł na paczkę dopóki...nie znalazłam np. pieluszek z tesco ( tescowe są dwa rodzaje. Chodzi mi o te w zielonym opakowaniu). Są o wiele lepsze niż pampers a za dużą paczkę płacę 20zł mniej. Moja siostra używa Biedronkowych i również pluje sobie w twarz,że tyle czasu traciła pieniądze na Huggies czy Pampers.
Mój nowy dobytek ,no nie mogłam się oprzeć jak to zobaczyłam :-)
RiSocks SKARPETKI PLUS CZAPECZKA DLA NIEMOWLĄT !! (931329488) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne.
Nie za ciepłe na lato?
No chyba,że na wrześniowe chłodniejsze wieczorki.