reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days .
Ja mam dokladnie te bodziaki
body7pk_ecru_01.jpg

Jestem z nich zadowolona. Tylko, ze cena ich w tym "Twoim sklepie" jest nieporownywalna do ceny ze sklepu, w ktorym zostaly one zakupione. :p

Dzis kupilam huste Nati. Zobaczymy czy sie sprawdzi. Na razie wozka brak, wiec musze sobie pohustowac z musu... A co do wozka to poluje, pisze maile, ale sprzedwacy mnie olewaja... :/

Załączniki

• body7pk_ecru_01.jpg
    body7pk_ecru_01.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Zastanawiam się nad kupnem chusty, myślę o chuście typu POUCH, doradźcie, warto? Te klasyczne chusty wiązane mnie przerażają, są takie długie. Wydaje mi się, że nie dam rady sama się w nią zamotac. A myślę o czymś takim: Pentelka Nosidełko Chusta POUCH rozm.58cm TANIO! (1309687557) - Aukcje internetowe Allegro ta wydaje się łatwa i szybka do nałorzenia, tylko czy będzie praktyczna i czy małemu będzie w niej wygodnie? Może któraś z Was używa tego typu chusty?

Missi - nie bardzo obyta w temacie chustowym jestem, wiec nie pomoge :) ale osobiscie podobaja mi sie wlasnie te dlugie. wiazanie nie jest ciezkie. zobacz sobie jakis filmik na you tube :) tez zastanawiam sie nad kupnem, tyle ze mam problemy z kregoslupiem, wiec nie wiem.

Ja mam wlasnie te dluga, wiazana chuste i szczerze mowiac to na poczatku tez sie zastanawialam jakie to skomplikowane te jej zalozenie. Ale obejzalam ze 2 razy obrazki tego jak ja wiazac na kieszonke (dostalam do chusty ksiazeczke z wiazanami) i juz sama bez wiekszych problemow sie wiaze, bez zaglaania do ksiazki. To bardzo proste.

Krylek ja mam sporo ciuszków early days i są ok!
Polianno fajne to nosidełko

missi- chustę kup tkaną, bo ta ci na dłuuugie lata starczy. Długościa sie nie przejmuj, wiązanie jest proste jak barszcz, 3 razy pocwiczysz i zalapiesz :) a chusta to qwygoda, bo ja sobie nie wyobazam isc na spacer z wozkiem,kiedy leje,potem myc te kolka- oszallan=bym, a tak maly w chuscie obserwuje swiat i jest mu milo,a jak sie znudzi,to kimka :)

polianno ciekawe to "cuś"

reklama
ja mam chuste kółkową JEndrulino - rewelacja polecam
tez obawiałam się kupić wiązana bo może to jest latwe ale chwile trwa aby wszystko dobrze ułozyc a mając jeszcze jednego szkraba musze szybko wsadzic malą w chuste i w droge :-)

http://www.jendrulino.pl/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry