reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy któraś z Was ma może chustę i nosi w niej dziecko?? Zastanawiam się nad zakupem i chciałam zapytać o radę, bo zupełnie jestem zielona w tym temacie. Możecie polecić jakąś firmę?
Lepsza chusta czy np nosidełko?
Jakie macie leżaczki? Bo też chciałabym kupić i nie wiem czy jakiś prosty czy z bajerami.

reklama
Alaa - chusty ani nosidelka nie mamy :( chociaz chcielismy kupic nosidelko, tyle ze kosztuje okolo 130 euro, wiec.... co do lezaczka mamy fisher price - akwarium. chcialam miec 3 w 1 -lezaczek, bujaczek i hustawke.

Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days (sporo tego na aukcjach) i w ogóle o angielskich ubrankach, jakich marek szukać, żeby były dobrej jakości. Zamierzam kupić bodziaczki znalazłam Sklep internetowy Happy Clothes, czy ktoś już tam kupował? doradźcie czy warto? Doradźcie gdzie można w internecie kupić tanio w dobrej jakości.

krylek cos mi to zachodzi spamem... woli przypomnienia regulaminu BB:) więc temat dotyczący ubranek juz zamknęłam, bardzo Cie prosze nie spamuj!!!

Czy któraś z Was ma może chustę i nosi w niej dziecko?? Zastanawiam się nad zakupem i chciałam zapytać o radę, bo zupełnie jestem zielona w tym temacie. Możecie polecić jakąś firmę?
Lepsza chusta czy np nosidełko?
Jakie macie leżaczki? Bo też chciałabym kupić i nie wiem czy jakiś prosty czy z bajerami.

Alaa ja również zastanawiam się nad zakupem .. poczytałam trochę o nosidełkach i dla takich małych szkrabów to jedyne nosidełko to cybex.. ale jak dla mnie już na zdjęciu widać, że chyba jest ono mało wygodne ... teraz rozważam zakup red castel tikamak.. nosidło-chusta.. może któraś z sierpnióweczek wie coś na temat użytkowania tego nosidełka?

Riba racja, ale jeśli chodzi o starsze maluchy .. takie małe jak nasze powinny być noszone w pozycji poziomej, a w tym przypadku nie ma takiego wyboru..

nie wiem o co chodzi, jak do tej pory tylko jedna osoba podzieliła się swoją opinią (dzięki) natomiast już druga osoba zarzuca mi jakieś spamowanie, nie kupuje dużo w internecie i mam obawy przed kupowaniem niesprawdzonych rzeczy w niesprawdzonych miejscach tym bardziej ze najpierw trzeba zapłacić a zakupiony towar będzie można ocenić dopiero po odebraniu przesyłki, będę wdzięczna bardziej przyjaznym osobom za wszelkie sugestie i opinie lub podanie linka do tematu w którym podobne kwestie były już poruszane bo całego forum nie sposób przejrzeć.

nie wiem o co chodzi, jak do tej pory tylko jedna osoba podzieliła się swoją opinią (dzięki) natomiast już druga osoba zarzuca mi jakieś spamowanie, nie kupuje dużo w internecie i mam obawy przed kupowaniem niesprawdzonych rzeczy w niesprawdzonych miejscach tym bardziej ze najpierw trzeba zapłacić a zakupiony towar będzie można ocenić dopiero po odebraniu przesyłki, będę wdzięczna bardziej przyjaznym osobom za wszelkie sugestie i opinie lub podanie linka do tematu w którym podobne kwestie były już poruszane bo całego forum nie sposób przejrzeć.

Bo wszystkie Twoje (az!!!) 11 postów to wychwalanie angielskich ciuchów Early Days.
Rozumiem,że zalogowałas sie na forum,by zdobyc opinie o ciuchach.no jak dla mnie bynajmniej dziwne podejscie do zycia.:baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry