reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nervita dzięki wielkie. Chodzi mi ogólnie o te komody z wanienką i przewijakiem. Tą wkleiłam bo akurat taką mam i łatwo ją znalazłam w necie. A więc dzięki Ci kochana. Bo my głośno zastanawialiśmy się nad zakupem, szwagier podsłyszał i kupił nam w prezencie a nie byliśmy na to na 100% zdecydowani. Ale skoro mówisz że duzo plusów to fajnie.

Poza tym proszę jeszcze użytkujące o opinie! Pozdrawiam

reklama
Niezla ta wanienka - na pewno bedzie sie wam dobrze uzywalo:tak:
Odstrasza jednak cena:szok:nawet u mnie kosztuje polowe!!!

Takiej używaliśmy z Olimpią. Ma jedną wadę, do kąpieli potrzebne były dwie osoby. Jedna,która wyciągnie dzieciątko z wody i je szybko okryje ręcznikiem a druga,która w tym czasie położy przewijak. Mimo to,pewnie nadal byśmy używali gdyby nie brak miejsca. :)

Takiej używaliśmy z Olimpią. Ma jedną wadę, do kąpieli potrzebne były dwie osoby. Jedna,która wyciągnie dzieciątko z wody i je szybko okryje ręcznikiem a druga,która w tym czasie położy przewijak. Mimo to,pewnie nadal byśmy używali gdyby nie brak miejsca. :)

No wlasnie chcialam napisac, ze takie komody z podnoszonym przewijakiem i ukryta pod nim wanienka sa srednie, wlasnie przez to, ze pozniej jest problem z polozeniem dziecka na przewijaku.

Ja niestety jestem zmuszona do stosowania oddzielnie przewijaka na lozeczku a oddzielnie wanienki na stelazu, bo nie mam miejsca. Ale gdybym miala to kupilabym komode z wysuwana wanienka. ;)
Tu macie zdjecia takiej komody. :)
http://superbobo.pl/Wanienki_i_stojaki-k111-0--.html
albo taka ;)
http://www.twojbobas.com.pl/product-pol-1305-Komoda-kapielowa-BREVI-LIDO-Split-KOLORY-.html

Ostatnia edycja:
Heh, zebym pate ryg temu wiedziala, ze bedzie promocja na wanienke w "Biedronku" to bym nie kupowala w sklepie. A tak przeplacilam 10 zl i jestem z tego powodu mega zla. Bo kupilam w zasadzie identyczna. Wrrrrrr. No ale coz. Po ptokach.

Za to dzis zrobilam mega zakupy przez internet.
Zamowilam taki komplet (nr 327 - prezent od babci malego ;) ):
MY-SWEET-BABY 3-cz.135x100 kolorowe hafty ŚLICZNA (1175015592) - Aukcje internetowe Allegro
i taki (nr 269, ale byc moze za jakis czas kupie jeszcze w te brazowe paski, bo nadal mi sie ten kompleci podoba :p ):
MY-SWEET-BABY *** pościel 3-cz.135x100 cm cudna (1167128224) - Aukcje internetowe Allegro
do tego falbanki pod materacyk, zeby ladnie w lozeczku wygladalo.
Oczywiscie zamowilam lozeczko ;)
VANESSA NOWA ŁÓŻECZKO 120X60 z szufladą (1173969274) - Aukcje internetowe Allegro

w www.patiimax.pl zamowilam poduszke-kojec, taka duza, kompresy zelowe na piersi, buteleczke do lekarstw, szczotke do czyszczenia butelek i nadstawke - przewijak na lozeczko
c5mxmtryns.va5.jpeg

w www.4kids.com.pl zamowilam komplet wsadow poscielowych z dwuwarstwowa, rozpinana kolderka (na lato i zime), 2 podkladki pod przescieradlo z matherhood (mam taka cerate na cale lozeczko, ale ew. tych podkladek bede uzywac jako przewijakow), przewijak z tej samej firmy z 2 flanelowymi pieluszkami w komplecie (na zmiane bedzie z podkladami jakby co. ;) ), z tej samej formy wzielam jeszcze 6 pieluszek flanelowych, bo nie mialam. Wzielam jeszcze termofor z wkladem groszkowym. Akurat bedzie jak maly bedzie mial kolke.
taki ;)
36913.jpg

No i do zakupienia zostal mi juz tylko wozek i nosidelko, i to bedzie juz absolutnie wsio. :D
No, moze "machne" sie jeszcze na karuzelke na lozeczko, ale zastanawiam sie nad dwiema, trzema i nie wiem jaka wziac. :p

Ostatnia edycja:
Koralowa - no widzę, ze zakupki pełną parą!! ŚLiczne te pościele a termofor mnie powalił :-) Gratuluję :)

Dzieki dziewczyny.

krzynka, no termofory z tej stronki sa extra. Jak zobaczylam to powiedzialam sobie, ze musze miec taki dla malego, hehe. Z reszta i tak ma malo zabawek...

Niuunia, ano zaszalalam, no ale najwyzszy czas, bo do terminu 3 tygodnie zostaly, a nie wiadomo czy maly wczesniej nie "wyskoczy".

reklama
koralowa dokładnie tak jak mówisz - może wyskoczyć za 3 tyg ale tak samo może i za tydzień. Ja w Pat i Maks kupowałam wózek i jestem zadowolona :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry