Heh, zebym pate ryg temu wiedziala, ze bedzie promocja na wanienke w "Biedronku" to bym nie kupowala w sklepie. A tak przeplacilam 10 zl i jestem z tego powodu mega zla. Bo kupilam w zasadzie identyczna. Wrrrrrr. No ale coz. Po ptokach.
Za to dzis zrobilam mega zakupy przez internet.
Zamowilam taki komplet (nr 327 - prezent od babci malego
):
MY-SWEET-BABY 3-cz.135x100 kolorowe hafty ŚLICZNA (1175015592) - Aukcje internetowe Allegro
i taki (nr 269, ale byc moze za jakis czas kupie jeszcze w te brazowe paski, bo nadal mi sie ten kompleci podoba
):
MY-SWEET-BABY *** pościel 3-cz.135x100 cm cudna (1167128224) - Aukcje internetowe Allegro
do tego falbanki pod materacyk, zeby ladnie w lozeczku wygladalo.
Oczywiscie zamowilam lozeczko
VANESSA NOWA ŁÓŻECZKO 120X60 z szufladą (1173969274) - Aukcje internetowe Allegro
w
www.patiimax.pl zamowilam poduszke-kojec, taka duza, kompresy zelowe na piersi, buteleczke do lekarstw, szczotke do czyszczenia butelek i nadstawke - przewijak na lozeczko
w
www.4kids.com.pl zamowilam komplet wsadow poscielowych z dwuwarstwowa, rozpinana kolderka (na lato i zime), 2 podkladki pod przescieradlo z matherhood (mam taka cerate na cale lozeczko, ale ew. tych podkladek bede uzywac jako przewijakow), przewijak z tej samej firmy z 2 flanelowymi pieluszkami w komplecie (na zmiane bedzie z podkladami jakby co.
), z tej samej formy wzielam jeszcze 6 pieluszek flanelowych, bo nie mialam. Wzielam jeszcze termofor z wkladem groszkowym. Akurat bedzie jak maly bedzie mial kolke.
taki
No i do zakupienia zostal mi juz tylko wozek i nosidelko, i to bedzie juz absolutnie wsio.
No, moze "machne" sie jeszcze na karuzelke na lozeczko, ale zastanawiam sie nad dwiema, trzema i nie wiem jaka wziac.