reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Odbiegne od watku kapturkow itp. Jesli juz bylo to mozecie mnie pogonic....

Czy kupujecie lezaczki???Takie wiecie zeby maluch non stop w lozeczku nie lezal???

reklama
Odbiegne od watku kapturkow itp. Jesli juz bylo to mozecie mnie pogonic....

Czy kupujecie lezaczki???Takie wiecie zeby maluch non stop w lozeczku nie lezal???

Ja dostane po siostrzenicy(sama jej go kupiłam,he,he)
BRIGHT STARTS - LEŻACZEK NIEBIESKI -- 12 melodii (1101320027) - Aukcje internetowe Allegro

,super sprawa,ale dla malucha tak około 2 miesiąca zycia.no chyba,że te tzw.gniazda od urodzenia,ale drogie strasznie.
a to jakie drogie:szok::szok::szok:
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK ZEN 11,3kg+GRATIS _ (1120029278) - Aukcje internetowe Allegro

ja dostaję leżaczek od siostry:) Juz mi zapowiedziała...
mama nosidełko mi kupuje...

a przyjaciółka matę edukacyjną :p:p

my kupujemy albo lezaczek albo mate edukacyjna. wlasnie ta ktora pokazalas rozalko -fisher price - jest naszym faworytem, ale zobaczymy jeszcze.

Tak, muszle to z dziura na sutek. ;) Nie wiem czy beda odparzac. Okarze sie w praniu. Wiem, ze te Aventu maja dodatkowo platki masujace, ktore pobudzaja laktacje. No i ogolnie opolozna ze szkoly rodzenia polecala muszle czy to aventu czy medeli.

Lezaczek-bujaczek mamy w formie hustawki. W zasadzie to 3 w 1, bo i hustawka i lezaczek i bujaczek. Posluzy do 18 kg. Kupilismy uzywany. Kupilismy dokladnie taka.

146.jpg

A dziala tak ;)
05284901000

Aha, odebralam dzis zamowienie z cefarmu. Za jeden oilatum soft zaplacilam 53 zl. A w aptece na polce stal za... 71. o_O Kupilam jeszcze 4 saszetki tantum rosa, sobie spray do nosa z soli fizjo., bo mam strasznie zapchany i ciezko mi oddychac. Wzielam tez malemu termometr. ;)
Taki. Czerwony.

product.jpg

Pokusilam sie, bo co prawda kosztuje 140 zl, ale z karta dalam 120, no i na opakowaniu bylo napisane, ze w jakichs testach dostal bardzo dobra opinie i mierzy temp w uchu w sekunde (to prawda) i na czole a takze temp. pokarmow i wody. :) Oooo, wlasnie zauwazylam, ze wczesniejsza jego cena to 190 zl. Szok. Nie dalabym tyle. :p
http://aptekajakmarzenie.pl/termome...uper-oferta-poprzednia-cena-18999-p-5583.html

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe Koralowa gratuluje udanych zakupow!!! Lezaczek faktycznie full wypas:tak:
Rozalko - czyli rozumiem ze z zakupem sie nie musze spieszyc jak od 2 miesiaca - nie jest to rzecz niezbedna od poczatku.
Dzieki :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry