reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też myślę o huśtawce-leżaczku-bujaczku 3w1 do 18kg z Fisher Price, ale to dopiero po porodzie będę wybierać i kupować, wcześniej nie ma sensu. Tak samo z matą edukacyjną. Może ktoś z rodzinki będzie chciał dorzucić się ;-)

Osłonki na piersi mam z Aventu.

reklama
a do mnie wczoraj przyszła paczka z laktatorem i butelkami :) jeżeli któraś szuka laktatora to polecam avent isis. bardzo fajnie leży na cycku, łatwo się rozkłada. zobaczymy jak będzie zasysał. od kilku tygodni zbiera mi się siara, zrobiłam mały test i ledwo co nacisnęłam wajchę to już poleciało.

no i przyszły allegrowe koszule z żyrafkami. materiał ok. zaraz wrzucam do prania bo trochę śmierdzi farbą ;)

Ja też myślę o huśtawce-leżaczku-bujaczku 3w1 do 18kg z Fisher Price, ale to dopiero po porodzie będę wybierać i kupować, wcześniej nie ma sensu. Tak samo z matą edukacyjną. Może ktoś z rodzinki będzie chciał dorzucić się ;-)

Osłonki na piersi mam z Aventu.

Starlet czy to są takie osłonki pomagające przy karmieniu???? A gdzie kupiłaś????

A moj teściu powiedział mi wczoraj, ze kupi małemu mate deukacyjną, bo mnie sie to strasznie podoba, więc b. sie ucieszyłam:))))

Ostatnia edycja:
mam pytanie jeśli chodzi o ochrone materaca przed siuśkami...

które kupować najlepiej?
Podkłady chłonne Tena Bed Plus, 60 x 90 cm, 5 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Al Bis, podkłady, 90 x 120 cm, cerata, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

czy lepiej takie?
PODKŁADY DO PRZEWIJANIA 6-WARSTWOWE NAJTANIEJ (1074760776) - Aukcje internetowe Allegro

chodzi mi o to jak dziecie lezy w łóżeczku i spi, i żeby nie zasiusiało materaca....

czy może macie cos innego do zaproponowania w korzystnej cenie:p?

co myślicie o tym? to juz do przewijania...http://www.allegro.pl/item1113732119_duze_kolorowe_podklady_do_przewijania_12_szt.html

Ostatnia edycja:
Ciamajdko ta ceratka właśnie z doz-a ;-)

co do oslonek..u nas o dupe rozbić były..kupiłam w szpitalu aventowskie nie pomogly poprostu trza zacisnac zeby i karmic az sie zahartuja;-)

co do mat..moja starsza miała ją w poważaniu

co do huśtawki fp polecam..córka dostała taką od przyjaciół moze samo hustanie nie bylo dla niej rewelacja ale jako lezaczek dla mnie super..i do karmienia poczatkowego tyz..

ciamajdko - my mamy taki ochranaicz nie przepuszczajacy wody i oddychajacy. ale nie jest to cerata, bo cerata nie przepuszcza powietrza, a materac musi oddychac. i nie mamy na cala powierzchnie materaca - na szerokosc cala czyli 70, ale na dlugosc nie 140 tylko 100 cm.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry