Ja mam aż 6 par majteczek siatkowych, ale dlatego że moja sis mi oddała jedna paczkę, a koleżanka drugą :-) Za to jak na razie kupiłam jedną paczkę podkładów, bo pod szpitalem jest apteka więc jak coś mężuś dokupi, albo jeżeli nie będzie sie fest lało kupię normalne podpaski :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ola_
Fanka BB :)
a ja mam takie majtki
Poporodowe majtki jednorazowe BabyOno 5szt rozm L (1100446666) - Aukcje internetowe Allegro
i to chyba nie sa siatkowe prawda???????
tzn ze mam kupic jeszcze siatkowe???
Poporodowe majtki jednorazowe BabyOno 5szt rozm L (1100446666) - Aukcje internetowe Allegro
i to chyba nie sa siatkowe prawda???????
tzn ze mam kupic jeszcze siatkowe???
krzynka77
Ja na razie zakupiłam 2 paczki majtek, tych co Ola zademonstrowała :-) a jak bedą potrzebne siatkowe, to sobie dokupię w aptece szpitalnej.
Co do podkładów, to zakupiłam 20szt a moja siostra skomentowała "czyś ty zwariowała?? po porodzie leje się z ciebie jak z prysznica, to 20 może na 2 dni ci wystarczy!!" no, ale zobaczymy, jak będize brakowało, to się dokupi :-)
Co do podkładów, to zakupiłam 20szt a moja siostra skomentowała "czyś ty zwariowała?? po porodzie leje się z ciebie jak z prysznica, to 20 może na 2 dni ci wystarczy!!" no, ale zobaczymy, jak będize brakowało, to się dokupi :-)
zielona26
Moja przyjaciółka, która urodziła 2 tyg temu, mówiła, że ani jednej pary nie zużyła majtek jednorazowych, w zwykłych bawełnianych chodziła, bo było wygodniej. Co do podkładów poszły jej 3 paczki. Ja mam dwie paczki .Jak będzie trzeba to mi ktoś więcej dokupi.
reklama
ewelinka2106
Dziewczyny juz koncze robic zakupy do szpitala. I stanełam nad podkładami poporodowymi. I nie moge sie zdecydowac. Jakie bedą najlepsze? Jakie polecacie?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: