reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krzynka mnie zmobilizowały skurcze B-H :) Obudziły mnie w środku nocy, nie wiedziałam co się dzieje i już chciałam M budzić, żeby do szpitala mnie wiózł - a potem zasnęłam nawet nie wiem w którym momencie ;) Gdyby nie to, pewnie bym się jeszcze zastanawiała co w taką torbę włożyć ;P

Monika
b. ładna komódka :) Zdecydowanie wygląda na pakowną ;)

reklama
dzięki dziewczyny, ja jak mój tato zabierał sie za nia to też mu mówiłam że chyba byłam niepoczytalna że ja chciałam sama składać:) ogólnie boki i tył to była chwila ale klejenie szuflad, montowanie tych prowadnic oooooooooooooo masakra:(

Dziewczynki no to widzę, że te koszule rządzą:D:D:D:D Ehtele ja zamówiłam kolor pomarańczowy i różowy:D:D:D z żyrafką:D

Andziu możesz skorzystać z tej listy: Pakujcie się na podróż życia! - Serwis dla Kobiet naObcasach.pl

Krzynko nie przejmuj się mnie to tylko lekarz nastraszył, że szyjka mi się rozwiera i mam zapylać i pakować listę to będę spokojniejsza, a tak to pewnie jeszcze ze 2 tyg bym się do tego zabierała...

Moniczko komódka świetna i naprawdę baaardzo pakowna

Dokupiłam co nie co.
Jeszcze koszulka na zmiane i obuwie zmienne dla męza i jestem spakowana,jupppiiii!

Boże, dziewczyny!! Przereażacie mnie - już wszystkie popakowane!! Ja dopiero listę swoją kompletuję a co dopiero zakupy itp...buuuu a jeszcze mój M mnie wkurza, bo jak mu mówię, żebyśmy jechali na zakupy, to mi mówi, że mamy jeszcze kupe czasu i że "się zrobi"!!! wrrrrrrrrrrr.........

Spokojnie, zobacz który u mnie tydzień, wg usg mogę rodzić 26 lipca, wg lekarza od 11 lipca ciąża donoszona, a ja nawet torby nie wyciągnęłam....wczoraj jedyne do czego się zmobilizowałam to zrobiłam listę sobie co należy spakować ;-)
Nie ma co aż tak się spieszyć, nawet ze skurczami zdąży się przygotować torbę, bo przecież nie jedzie się do szpitala od razu tylko po jakimś czasie, choć wiadomo może dojść stres i czegoś możemy zapomnieć. Ale luzik ;-)

reklama
Nie ma co aż tak się spieszyć, nawet ze skurczami zdąży się przygotować torbę, bo przecież nie jedzie się do szpitala od razu tylko po jakimś czasie, choć wiadomo może dojść stres i czegoś możemy zapomnieć. Ale luzik ;-)

Oj Starlet różnie to bywa ;-) Ostatnio położna mi opowiadała jak przywieźli dziewczynę w 36tc bo miała lekkie skurcze (mówiła jedynie spokojne ała przy każdym). Położyli ją na oddział żeby skontrolować czy to przepowiadające czy właściwe. Po 10 minutach położna do niej poszła, zagląda a tam już rozwarcie na 4 palce - po 30 minutach dzidziolek był już na świecie. Dlatego u nas powtarzają, żeby się spakować wcześniej i jak się coś zacznie dziać to przyjeżdżać i nie czekać :tak: No i to była pierworódka :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry