W piatek zamówiłam kilka ostatnich rzeczy przez Allegro i szczerze się zdziwiłam gdy przed chwila listonoszka przyniosła mi 2 paczki, a kuriera ani widu ani słychu... Żeby poczta polska była szybsza od kuriera GLS... Szok...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
odlew ethele dużo miejsca zajmuje to racja ale jaka frajda gdy się go robi. Też jstem za zrobieniem odlewu stópki i rączki, bo to taki symbol. U mnie na wsi mamy z bratem swoje odlewy w cemencie gdy cos było budowane i tak moża sie przejsc po pomieszczeniach gospodarskich i popatrzec na nasze rosnące raczki
co do sesji zdjęciowej- nie byłabym sobą- gdybym mojego Jasia nie poleciła
(604658855 jtbielicki@gmail.com) z dojazdem do klienta:]
bogusiu- ja jako posiadaczka biustu w rozmiarze "odstający sutek" kupiłam sobie dwa sportowe bezszwowe- sut mi nie oklapnie więc nie musze mieć fiszbin, a łatwo się z niego wyciąga "zawartość"
co do sesji zdjęciowej- nie byłabym sobą- gdybym mojego Jasia nie poleciła
(604658855 jtbielicki@gmail.com) z dojazdem do klienta:]
bogusiu- ja jako posiadaczka biustu w rozmiarze "odstający sutek" kupiłam sobie dwa sportowe bezszwowe- sut mi nie oklapnie więc nie musze mieć fiszbin, a łatwo się z niego wyciąga "zawartość"
N
navijka
Gość
Fajna sprawa z tym odlewem. Jak ktos ma przestrzenie i pasuje do reszty wnetrza to czemu nie. Sama bym chciala Sesja zdjeciowa na 100% u nas.
Temat torby i tu zostal poruszony wiec widze ze wcale nie bede ja jedna z moja waliza
Ze stanikami nie kupowalam nic wysylkowo. Kupilam 1 taki bawelniany (babciny hehe) i super mi sie w nim chodzi, planuje jeszcze 1 bezszwowy i rozciagliwy, ale to tez w sklepie normalnym.
Temat torby i tu zostal poruszony wiec widze ze wcale nie bede ja jedna z moja waliza
Ze stanikami nie kupowalam nic wysylkowo. Kupilam 1 taki bawelniany (babciny hehe) i super mi sie w nim chodzi, planuje jeszcze 1 bezszwowy i rozciagliwy, ale to tez w sklepie normalnym.
W sobotę w Empiku napotkałam ozdoby na ścianę przecenione z 19,99 na 9,99 (są przy kasach). I tak Karol dorobił się dżungli nad łóżeczkiem. Był jeszcze zestaw kwiatków, śliczny dla dziewczynki i naklejki z piratami. Nie widać tego na zdjęciu, ale naklejki są trójwymiarowe, lew i nosorożce są z filcu, trawa z jakiejś folii. Przykleja się to delikatnie, powierzchnia klejąca jest mała, więc nie zagraża ścianom :-). Fajna cena, żywe kolorki, może któraś z Was się skusi?
W sobotę w Empiku napotkałam ozdoby na ścianę przecenione z 19,99 na 9,99 (są przy kasach). I tak Karol dorobił się dżungli nad łóżeczkiem. Był jeszcze zestaw kwiatków, śliczny dla dziewczynki i naklejki z piratami. Nie widać tego na zdjęciu, ale naklejki są trójwymiarowe, lew i nosorożce są z filcu, trawa z jakiejś folii. Przykleja się to delikatnie, powierzchnia klejąca jest mała, więc nie zagraża ścianom :-). Fajna cena, żywe kolorki, może któraś z Was się skusi?
Zobacz załącznik 260260
ozdoby superrrrrrrrrrrrrr.
ja dzis kupilam 2 butelki tt i jedna dostalam gratis takze mam juz 2- puki co starczy. a i kupilam ochraniacz na materac. jeszce tylko biustonosze do karmienia i wszytsko
Bombusia
Fanka BB :)
Bogusiu ja mam buistonosze normalne z przodu odpinane, kupione w sklepie za nieduże pieniążki.Moje cyce nie wiszą i nie są jakieś duże więc zadnych "specjalistycznych" nie potrzebuje.
magdawu sliczne te naklejki, słodziutkie
magdawu sliczne te naklejki, słodziutkie
ja myślę o tych odlewach tak samo jak Bombusia bo co zrobic z tym odlewem?? A jednak małe odbicie stópki lub rączki można powiesić na ścianie i będzie cudnie wyglądało :-)
A Ja mam pytanko Czy któraś z Was kupiła stanik do karmienia godny polecenia?? Proszę wrzućcie jakiegoś linka :-)
a proszę bardzo - cycuch świetnie utrzymane w górze- przyjemny materiał...
_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 75 E (1045806051) - Aukcje internetowe Allegro
Magda.wu świetne naklejki, dokładnie takie planuję, jeśli będzie synek
W tym tygodniu ruszam w ostatnią wyprawę po kapcie (żółte... o ile już takie wyprodukowali...), dokupię drugi stanik do karmienia (jeden już mam) i jeszcze ze 3 pieluszki flanelowe. I naprawdę finito Zajmie mi to pewnie chwilę, bo wszystkie sklepy są koło siebie, ale jakoś nie mogę się wybrać... Za to dziś przyjechał laktator tt))
W tym tygodniu ruszam w ostatnią wyprawę po kapcie (żółte... o ile już takie wyprodukowali...), dokupię drugi stanik do karmienia (jeden już mam) i jeszcze ze 3 pieluszki flanelowe. I naprawdę finito Zajmie mi to pewnie chwilę, bo wszystkie sklepy są koło siebie, ale jakoś nie mogę się wybrać... Za to dziś przyjechał laktator tt))
koralowa
Mama swego synka
Dziewczyny, nie wiem, moze glupie pytanie, ale czy posciel 135x100 i 40x60 nie bedzie za duza do lozeczka 120x60? Bo chce kupic posciel feretti a widze, ze tylko takiej wielkosci posciel sprzedaja, mimo, ze np. ochraniacz jest na lozeczko 120x60.
reklama
starlet
Starlets' Mum
Dziewczyny, nie wiem, moze glupie pytanie, ale czy posciel 135x100 i 40x60 nie bedzie za duza do lozeczka 120x60? Bo chce kupic posciel feretti a widze, ze tylko takiej wielkosci posciel sprzedaja, mimo, ze np. ochraniacz jest na lozeczko 120x60.
Jest trochę większa niż łóżeczko ale nie aż tak by to jakoś przeszkadzało
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: