reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny, a co sądzicie o czymś takim jak adapter pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży??

Czy używałyście czegoś takiego i sądzicie, że warto mieć??

BeSafe Adapter do pasów dla kobiet w ciąży W-wa (911966049) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam taki adapter- dostalam od siostry gdy dowiedziala sie o tym ze bedzie ciocia. bardzo go sobie chwale. czuje sie bezpieczniej- a mam taki zwyczaj ze zawsze pasy zapinam i bez czulabym sie jakos dziwnie. takze jak dla mnie jest superrrrrrrrrr
mam taki sam jak na tej stronie ktora wstawilas

Body nigdy nie za wiele :)
Przejrzałam i wyciągnełam wszystkie ubranka 56-62 i ułożyłam w szafie by mieć "podgląd" w razie czego (no dobra...kupiliśmy szafe i jest sporo miejsca ;) ).
99% ubranek są różowe więc jeśli wyjdzie nam chłopiec będę się na zakupy wybierała.
Napewno dokupię kilka body w rozmiarze 56 oraz półśpiochy bo mam tylko dwa a bardzo je sobie chwaliłam. Kompletnie ni wiem jak ubierać takiego malucha latem...

Ja te body sobie do ulubionych zapisałam, poczekam z zakupami jeszcze troszkę. Ale rozczulające :)

He he jakbym deja vu miała- to są bodziaki z Primarku :-D Super sprawa, bo bardzo dobrej jakości, a tanie. Takie siedmiopaki kupowałam dla bratanicy TŻta za jakieś 3,5-5 funtów.

Ja jak już będę znała płeć, to wsiadam w samolot i lecę do UK na zakupy :tak:

reklama
Ja te body sobie do ulubionych zapisałam, poczekam z zakupami jeszcze troszkę. Ale rozczulające :)
No ja też,czekam na płeć.
Ale te różowe,booooskie,a kaczuszki,rewelacja....
Dziś w Auchan zakupiłam body po 4.99,dam je siostrze dla małej,potem i tak do mnie wrócą.;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry