Ja myślę, że zakaz picia podczas porodu jest nieludzki. To jaki kobieta przechodzi wysiłek często przez kilkanaście godzin i nawet nie napić się wody. Do łazienki przeciez można chodzić o opróżniać pęcherz, a cc nie robią teraz wznieczuleniu ogólnym. Kobieta jest całkiem świadoma podczas cc więc picie wody czy nawet jedzenie nic tu nie przeszkadza.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
starlet
Starlets' Mum
ja mialam wode podczas porodu, ale to dlatego, ze maz sobie przyniosl i troche popijalam, pamietam jednak, ze przy podawaniu dolarganu polozna powiedziala, zebym teraz juz zbytnio nie pila...
poza tym jesli idzie sie na wywolywany porod to kaza byc na czczo
u mnie w szpitalu jest tak:
ciuszki dla dziecka daja po porodzie zanim nie bedzie wykapane, a potem ubiera sie juz w swoje
pizame mozna miec swoja, ale szpital zapewnia tez, ja korzystalam z ich
podklady porodowe sa wylozone i mozna korzystac
kosmetyki do kapieli dziecka zapewnia szpital, trzeba bylo tylko miec krem do pupy i pampersy
tak bylo u mnie, ale co szpital to inne zasady wiec trzeba sie dowiedziec co dokladnie u was jest potrzebne
poza tym jesli idzie sie na wywolywany porod to kaza byc na czczo
u mnie w szpitalu jest tak:
ciuszki dla dziecka daja po porodzie zanim nie bedzie wykapane, a potem ubiera sie juz w swoje
pizame mozna miec swoja, ale szpital zapewnia tez, ja korzystalam z ich
podklady porodowe sa wylozone i mozna korzystac
kosmetyki do kapieli dziecka zapewnia szpital, trzeba bylo tylko miec krem do pupy i pampersy
tak bylo u mnie, ale co szpital to inne zasady wiec trzeba sie dowiedziec co dokladnie u was jest potrzebne
jak ja rodziłam ponad 10 lat temu to nic do szpitala nie kazali mi brać,tylko swoje rzeczy mialam , dopiero po wyjsciu ze szpitala dziecko bylo ubierane w swoje rzeczy...no ale to bylo bardzo dawno;-)
Ile Ty masz lat ?? Wyglądasz na bardzo młodą, a mówisz że rodziłaś ponad 10 lat temu??
ojjj dużo ,dużo ponad 30;-)Ile Ty masz lat ?? Wyglądasz na bardzo młodą, a mówisz że rodziłaś ponad 10 lat temu??
martitka-26
Fanka BB :)
31;-)
O, wyslalam odpowiedz w tym samym czasie;-)
O, wyslalam odpowiedz w tym samym czasie;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: