Tak o baldachim-tylko ja miałam jeszcze taki długi, że można było zarzucić na łóżeczko (była siatka) i to była ta moskitiera Mi też się podobają, ale i tak uważam, że są niepraktyczneChodzio baldachim tak?
My mieliśmy baldachim,prałam go często,więc kurzu nie było.
A teraz w kołysce też bedę miała,póżniej w łóżęczku juz nie,bo większe dziecko "demoluje" już takie atrakcje.Mi sie baldachimy bardzo podobają.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Tak o baldachim-tylko ja miałam jeszcze taki długi, że można było zarzucić na łóżeczko (była siatka) i to była ta moskitiera Mi też się podobają, ale i tak uważam, że są niepraktyczne
Wiem,wiem rozumiem.Może i niepraktyczne.
Ja jednak odnoszę wrażenie,że jakoś dzidzi na początku przytulniej,kiedy jest choć troszke osłonięte baldachimem.Jakoś ogranicza przestrzeń dziecku.
R
RiSiA
Gość
dziewczxyny dostalam linka Produkty Motherhood | Motherhood.pl ale nie wiem jak tam z cenami czy faktycznie jest taniej niz w sklepach??
KUBUŚ PUCHATEK KOLOROWE LITERKI 3D-PROMOCJA (908623799) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna dekoracja do pokoju dziecięcego...
Literki do pokoiku dziecięccego
http://www.allegro.pl/item918000204_prezent_pluszowa_miarka_wzrostu_5_ramek.html
miarka wzrostu
Fajna dekoracja do pokoju dziecięcego...
Literki do pokoiku dziecięccego
http://www.allegro.pl/item918000204_prezent_pluszowa_miarka_wzrostu_5_ramek.html
miarka wzrostu
Ostatnia edycja:
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Polianko na allegro zawsze taniej, a wiadomo tu 50 zł tam 50 zł i zawsze coś można dokupićsklep.dzidzio.pl -> Łóżeczko SAFARI ECRU / ORZECH, Klupś a spójrzcie na to )) Śliczne...
Black Opal atrakcyjna cena jak na taki duży zestaw...
Za to moje daliśmy napwno ponad 300zł + materac + wykosztowaliśmy się niepotrzebnie na 7elementową pościel drewexa... Ostatecznie okazało się,że moskitiera jest niepraktyczna a w dodatku zbiera tyle kurzu,że szkoda mówić...
4B NAJTANIEJ Klupś SAFARI STYLOWE ŁÓŻECZKO 24H (926538075) - Aukcje internetowe Allegro
starlet
Starlets' Mum
ja mam po corce lozeczko Klups Radek VII, ale bez szuflady, wiec ten zakup mi odchodzi
mam mala uwage co do kupowania lozeczek na allegro - wychodzi faktycznie taniej, ale niestety czesto podczas transportu sa uszkadzane :-( nam sie to zdarzylo, czytalam, ze innym dziewczynom tez sie tak zdarzalo ze popekane elementy byly...wiadomo nie musi sie to zdarzyc, ale wezcie taka ewentualnosc pod uwage..bo potem tylko niepotrzebny stres z zalatwianiem reklamacji, czekaniem na nowe elementy, a tu za chwile porod
mam mala uwage co do kupowania lozeczek na allegro - wychodzi faktycznie taniej, ale niestety czesto podczas transportu sa uszkadzane :-( nam sie to zdarzylo, czytalam, ze innym dziewczynom tez sie tak zdarzalo ze popekane elementy byly...wiadomo nie musi sie to zdarzyc, ale wezcie taka ewentualnosc pod uwage..bo potem tylko niepotrzebny stres z zalatwianiem reklamacji, czekaniem na nowe elementy, a tu za chwile porod
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: