reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sklep.dzidzio.pl -> Łóżeczko SAFARI ECRU / ORZECH, Klupś a spójrzcie na to :))) Śliczne...

Black Opal atrakcyjna cena jak na taki duży zestaw...
Za to moje daliśmy napwno ponad 300zł + materac + wykosztowaliśmy się niepotrzebnie na 7elementową pościel drewexa... Ostatecznie okazało się,że moskitiera jest niepraktyczna a w dodatku zbiera tyle kurzu,że szkoda mówić...

reklama
Ehtele - radzę mimo wszystko mieć kilka ubranek w rozmiarze 56 :) Moja mała jak sie urodziła miała 59cm i 3915g a i tak przez krótki czas idealnie wchodzila w 56. Szczególnie te H&Mowe mają zawyżoną lekko rozmiarówkę ;)

s4200041z.jpg

I my mamy taki łóżeczko. Nic się nie zniszczyło- wygląda nadal jak nowe :)

śliczne lózeczko
ja znalazłam taki zestam na allegro łózeczko+materac+posciel+kolderka i poduszeczka za 270 zł łącznie:szok:

ja na razie mam tylko kupione jedne buciki i tak pozostanie;-) ja swobodnie czekam

Black Opal łóżeczko jest od tego samego sprzedawcy co moje:)
Pościel cudna... mnie jednak zależało, żeby łóżko miało funkcję kołyski czyli bieguny, które na pewno ułatwią zasypianie mojemu maleństwu...

Ja też potwierdzam-moskitiera jest całkowicie zbędna-też mieliśmy i szybko ją zwinęliśmy-siedlisko kurzu:sorry:

sklep.dzidzio.pl -> Łóżeczko SAFARI ECRU / ORZECH, Klupś a spójrzcie na to :))) Śliczne...

Black Opal atrakcyjna cena jak na taki duży zestaw...
Za to moje daliśmy napwno ponad 300zł + materac + wykosztowaliśmy się niepotrzebnie na 7elementową pościel drewexa... Ostatecznie okazało się,że moskitiera jest niepraktyczna a w dodatku zbiera tyle kurzu,że szkoda mówić...
Polianna, właśnie o łóżeczkach tej firmy pisałam :tak:
Są bardzo dobrej jakości, tak słyszałam, a i ceny nie są wygórowane (tak mi się wydaje) :tak:

ja na razie mam tylko kupione jedne buciki i tak pozostanie;-) ja swobodnie czekam

a ja dziś się napaliłam na takie śliczne buciki dla dziewczynki były tak słodkie i różowe ze chciałam je zabrać ze sobą :-):-D:-)
no ale mój mąż jak zwykle marudził i mi gadał a jak będzie chłopak i co wtedy ? hehe
no nic muszę następnym razem do miasta wybrać się bez ogonka czyli "Faceta" :rofl2:

ja miałam takie w miarę zwykłe łóżeczko i spokojnie drugi maluch w nim pośpi dokupię tylko nowe prześcieradła bo pościel jeszcze w porządku jest z moich spostrzeżeń co do szuflady to trzeba pamiętać że musi być miejsce na jej wysuwanie ja takiego nie miałam bo zaraz przy łóżeczku stała komoda więc sobie odpuściłam takie rozwiązanie a pod łóżeczkiem trzymałam zapas pieluch mokrych chusteczek i czasem w koszyku różne szpargały:tak: w naszym łóżeczku wyjmowane są 3 szczebelki i to wygodniejsze rozwiązanie bo Majce łatwiej wchodzić i wychodzić niż w opcji z dwoma co sprawdziliśmy u kuzyna Majki
co do rozmiaru ubranek to u nas 56 w ogólne nie był w użyciu od początku używaliśmy 62 z tym że rozmiar rozmiarowi nierówny więc na początku było mniejsze 62 a potem troszkę większe

mój pierwszy synek jak sie urodzil mial 60cm wiec ja z ubranek musze kupowac jeszcze wieksze niż rozmiar 62 :tak:;-):tak:

reklama
Ja też potwierdzam-moskitiera jest całkowicie zbędna-też mieliśmy i szybko ją zwinęliśmy-siedlisko kurzu:sorry:
Chodzio baldachim tak?
My mieliśmy baldachim,prałam go często,więc kurzu nie było.
A teraz w kołysce też bedę miała,póżniej w łóżęczku juz nie,bo większe dziecko "demoluje" już takie atrakcje.Mi sie baldachimy bardzo podobają.
A dziewczynki bo to zdjęcie jeszcze zanim urodziła się mała- teraz materac jest całkiem na dole. Ale o dziwo stan jest praktycznie niezmieniony. Nie ma żadnych uszkodzeń. co innego łózeczko córki sąsiadki ;)
W ciągu 8 miesięcy kupowała 2 łóżeczka, bo mała najzwyczajniej w świecie je....zjadła. Całą ramę pogryzła tak,że szczebelki przestały już się trzymać :)
A to prawda,dzieci lubia gryżc łóżeczka.Dlatego warto kupować z jakiegos twardszego drewna niz sosna.
A mozna dokupic w IKEI takie "cuś" na łóżeczko,gryzaczek
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80117591;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry