reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widialam takie cudo. Tez mi sie podoba. Sama sie zastanawiam czy nie kupic, ale z kubusiem puchatkiem i przyjaciolmi. Ale z zakupem chyba poczekam do urodzenia malego, bo na razie imienia nie mamy.

A z zakupow to chce jeszcze kupic karuzele nad lozeczko i jakas zabakwe do przyczepienia go wozka/nosidelka

reklama
śliczne te literki :) też myślałam, żeby zrobić takie nad łóżeczkiem, ale w innych kolorkach. chociaż wymyśliłam, żeby kupić trzy ramki. w środkowej będzie zdjecie małego, pod nim imię, data, godzina, długość i waga malucha, a boczne rameczki będą z odciskiem dłoni i stópki, ale nie w glinie tylko na ładnym papierze i poniżej data odciśnięcia ;)

andzia1987 super tez pomysl :-)
Ja narazie nie zamawiam tych literek bo musze miec pewnosc ze to dziewczynka hehe A USG ostatnio miałam robione w 19tygodniu i wyszło,ze dziewczynka więc teraz bedzie pewne juz w 100% wiec troszke jeszcze poczekam

Dziewczęta, nareszcie uporałam się z tzw. innymi rzeczami i wreszcie mogę skupić się na "wiciu gniazda" :-) W związku z tym mam do Was kilka pytań (a na chwilę obecną przynajmniej dwa). Jak według Was wygląda porównanie produktów AVENT i Tommee Tippee? Chodzi mi o butelki, smoczki i laktatory. Wydaje mi się, że lepiej będzie zdecydować się na jednego producenta, który Waszym zdaniem jest lepszy?

I drugie pytanko, dotyczące wózka. Czy któraś z Was spotkała się kiedyś z firmą RAF-POL??? Znalazłam na allegro taki wózek, wydaje się, że ma wszystko, czego wózkowi potrzeba, jest użyteczny, ładny i śmiesznie tani:
RAF-POL WÓZEK KING + FOTELIK+ K.POMPOWANE+GRATISY (1078403871) - Aukcje internetowe Allegro

Napiszcie proszę co o nim sądzicie. A może któraś z Was miała już jakieś doświadczenia z tym producentem??

A co myślicie o tym:
http://www.allegro.pl/item1081106736_pas_poporodowy_z_certyfikatem_medycznym_rozmiar_m.html

Ostatnia edycja:
Mi też wydaje się bardzo ładny. Porównywałam go z innymi (zwykle dwa razy droższymi) i szczerze mówiąc, jeśli chodzi o funkcjonalność, wagę itp. to nie znalazłam jakiś rażących różnic. I pewnie razem z wózkiem kupimy jeszcze śpiworek od tego producenta i będzie komplecik :-)

Nom ale w tym wózku jeszcze nosidełko jest więc jak patrzyłam na ceny nosidełek to kosztowały 100coś zł.
Wiec mysle ze oplaca sie ten wozek bo jest w nim juz prawie wszystko i za tak niską cene..

Wiedząc, że nie jestem sama już prawie na 100% jestem zdecydowana na ten zakup. Chociaż świetnie by było, gdyby okazało się, że któraś z Was ma już doświadczenia z RAF-POLem i zechce się nimi z nami podzielić :-)

reklama
Inkaaa4 powiem szczerze że zaciekawił mnie ten wózek właśnie dlatego że w tak niskiej cenie jest też fotelik i inne bajery. Na pewno wezmę go pod uwagę gdyż moi teściowie własnie na taką kwote mogą sobie pozwolić. To że firma mało znana nie znaczy że nie zda egzaminu. MNie znajoma mówiła że nie ma sensu przepłacać. Funkcjonalność i wygląd wózka jak najbardziej mnie przekonują do jego zakupu. tyle że ja z zakupem muszę jeszcze poczekać ponad miesiąc.
Ale o tym w innym watku warto poczytać;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry