reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Wtajemniczonych

reklama
Niewiem dlaczego i gdzie przeniosłyście wątki o samopoczuciu i zdjęciach. Chciałam na nie wejść a ich niema.:angry::wściekła/y::no:

No to wątki nasze w końcu zostały zamknięte, tylko nie wiem czemu nie mogę na nie odpowiadać:confused::angry:. Przeczytać i zdjęcia pooglądać mogę a napisać już nie:no::wściekła/y:. Wyświetla mi się jakiś komunikat ale po angielsku a ja nieznam tego języka:no:. O co chodzi:confused::confused:

Mija, Ryba, dla pocieszenia muszę Wam powiedzieć, że ta co się najbardziej dopominała o zamkniecie wątków-czyli ja- ma dokładnie ten sam problem, co Wy:unibrow::realmad:. Musi byc jakiś błąd w ustawieniach, skoro możemy wejść na ten wątek, ale dodać postu już nie.:wściekła/y:Trza skrobnąć do adminki w tej sprawie, co zaraz uczynię.

O ja pindole,ale dziwne teraz jest Nasze wrzesniowe BB. :eek: Jakos narazie te zmiany nie przypadly mi do gustu. :no: No i ja tez nie moge odpowiadac na ukryte watki! :szok: :wściekła/y: No wiecie co? Moderatorce tez takie cos odwalic? :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-D :-p :laugh2:

reklama
A ja tak jak MIJa nie moge nawet wejść na te wątki :wściekła/y: - kaszana straszna. Na styczniówkach 2005 gdzie pisze z dziewczynami mamy ukryty watek ale wszystko działa jak trzeba, a tu buuuuuuuuu:wściekła/y:

Do góry