Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A ja nadal nie mogę Was poczytać - pisałam do adminki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja tego nie rozumiem:-(, przecież Twój nick był na liście-dziwneA ja nadal nie mogę Was poczytać - pisałam do adminki
Megi, mamy oddzielny dział w "Albumie rodzinnym"-"Wrzesniowe mamy 2006" i w tym dziale są "Samopoczucie......", "Teraz My" i "Nasze maluszki-zdjęcia"Ja też tego nie rozumiem :-wściekła/y::unibrow:.
Tylko jeszcze jedno pytanko te watki sa ukryte czy co z nimi robiłyśmy? Bo adminka podała mi liste wszystkich ukrytych wątków i tam ich nie ma
Megi, mamy oddzielny dział w "Albumie rodzinnym"-"Wrzesniowe mamy 2006" i w tym dziale są "Samopoczucie......", "Teraz My" i "Nasze maluszki-zdjęcia"
ale coś ustawiacie w tych ustawieniach?Ja jak już raz weszłam w te ukryte to teraz klikam tylko na Ustawienia i wychodzą mi wszystkie w których piszę.
nic nie trzeba ustawiać;-)ale coś ustawiacie w tych ustawieniach?
ja mam to samo pisałam do administr. ale nic - cisza:-wściekła/y:A ja nadal jestem odtrącona
jak próbuje wejść przez link, który wcześniej podała dzikidzik to wyskakuje mi to:
Megi80, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.