reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Wtajemniczonych

Renee,to nie tak,ze zwialam. Byl powod przez ktory nie chcialo mi sie tu zagladac. ;-)
A co do ukrycia watkow,to moze ktoras z Was napisze teraz do adminki? Bo ja juz tyle razy pisalam,a ona nic z tym nie zrobila. Moze mnie olewa? ;-) zobaczymy,jakby na Was zareagowala. :-p

reklama
To dobrze, ż nasza moderatorka jednak nas nie opuściła:tak::tak::tak::tak:;-):-) Agutko, ale skoro, jak piszesz, wiadomości od Ciebie-naszej moderatorki olewa, to zainteresuje się jakąś pierwszą lepszą babyboomowiczką:confused:-bardzo wątpię:no::-(

Renee,nie mam pojecia,ale tak sobie mysle,ze po:

1. Nie mamy nic do stracenia,jesli ktos jeszcze do niej napisze. ;-)
2. Moze,jak poczuje nacisk wiekszej ilosci osob,to cos sie ruszy? ;-)

Napisałam do aniaslu na gg i..................zero reakcji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ku*wa zaczyna mnie to wkurzać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anna czy Tobie coś odpisała:confused::confused::confused:

reklama
Do góry