reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek zamknnięty - lista chętnych :-)

reklama
ja jestem na TAK

No i jeszcze sprawa kasi_z, dziewczyny się wypowiedziały, że traktują ją jak naszą i są za dopisaniem jej do listy

Kasiu :tak:

Kasia_z napisała:

O, jaka miła niespodzianka! :-)
Jasne, jasne, że chętnie do was dołączę :tak::-)
Bardzo mi miło :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)

Cytat:
Napisał MariaOla
Kochana Kasiu!

Pragniemy uroczyście zaprosić cię do naszego wątku zamkniętego, jakoże jesteś nieoceniona, prawie jak nasza, a twój demon jest na etapie naszych bejbików (jak sama stwiedziłaś).
Dziewczyny wszystkie się ucieszyły na taką inicjatywę, a Elunia już pisze do administracji o dopisanie cię na listę - oczywiście, jeśli tylko wyrażasz taką chęć :tak:

Pozdrawiam w imieniu całej naszej styczniowej rodziny
Mariolka
vel. MariaOla

reklama
Co roku w u wybrzeży Japonii organizowana jest krwawa masakra . Delfiny są zaganiane do zatoczek a póżniej w bestalski sposób mordowane.Ten mord ma na celu zaspokojenie luksusowych potrzeb japończyków- a konkretnie apetytu na mięso definów...
Sprawa nie jest powrzechnie znana na świecie a powinna!!!
Zróbmy wszystko aby ją nagłosnić!
Błagam Was podpiszcie petycje i wyslijcie ja do tylu osób ilu zdołacie , na gg, maila , umieście na innych forach!!!
PETYCJA
Stop the dolphin and whale killings in Taiji Petition
DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH( które chcą wiedzieć co podpisują)
glumbert - Dolphin massacre in Japan
STRONA POSWIECONA WALCE O ZYCIE DEFINOW W TAIJI
Save Japan Dolphins - end the annual drive fishery slaughter
http://www.savejapandolphins.org/ass...iNYTScreen.pdf

Do góry