reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Wtajemniczonych

reklama
Ostatnio rzadko zaglądam, a Wy płodzicie postów a postów :D
Dziekuję zatem za uwzględnienie we wtajemniczonych i lecę oglądać nasze wrześniowe maluszki, które coraz mniej niestety tymi maluszkami są. Jeszcze trzy miesiące i zaczną się pierwsze urodzinki :eek:

Agutko, może pomyślisz, że upierdliwa jestem, ale co z tym ukryciem wątków:confused::confused::confused: Odpisała Ci w ogóle coś adminka:confused::confused::confused: No bo ile czasu może to trwać:dry::baffled::unibrow:Ty weź ją pogoń, co:-p;-):cool2:

Renee,matko! :szok: Jaka Ty upierdliwa jestes! :wściekła/y: :wściekła/y: :laugh2: :-D :laugh2: :-p

Adminka mi nie odpisala do tej pory. :baffled: Mysle,ze spowodowane jest to tym,ze ostatnio na BB byly problemy z serverem,no i pewnie miala rece pelne roboty przez to. No,ale zaraz do niej napisze. ;-)

Tak,jak sie domyslalam,chodzilo o problemy zwiazane z BB. :baffled: Dostalam odpowiedz,na ktora od razu,odpowiedzialam :)confused:). :-p ;-) Teraz juz,chyba,wszystko bedzie tak,jak nalezyz naszym ukrywaniem sie. ;-) :-D :-p

Ja mam prośbę, prześlij mi jeszcze raz. Mamy sajgon dzięki provaiderowi i jak myśle, że mam przeszukiwac całą poczte to mi gorzej. Poprosze wyslij, a ja sie tym od razu zajmę
ania

Muszę Wam powiedzieć, że fora na których wątki zdjęciowe są ogólnodostępne można na palcach jedej ręki policzyć:baffled:, nawet majówki 2007, przyszłe mamy czerwiec 2007 i lipiec 2007 mają już utworzony dział zamknięty ze zdjęciami:dry::baffled:, a my:eek::confused::unibrow::dry:Zaczynam podejrzewać, że adminka nas po prostu najzwyczajniej w świecie olewa:no::baffled::unibrow::sad::-(, no bo nie wierzę, że to naprawdę tyle czasu musi trwać:no::baffled::wściekła/y:

Jejku ale mi miło ze o mnie pamietalyscie!!!! :-) Dziekuje :-)
Bardzo bym sie cieszyła jak by te watki zostaly zamkniete i jak juz tak sie stanie to OBIECUJE napisac o naszej rodzince i wkleic fotki w watku "Teraz my" :-)

reklama
Jejku ale mi miło ze o mnie pamietalyscie!!!! :-) Dziekuje :-)
Bardzo bym sie cieszyła jak by te watki zostaly zamkniete i jak juz tak sie stanie to OBIECUJE napisac o naszej rodzince i wkleic fotki w watku "Teraz my" :-)
No tak tylko czy to w końcu nastąpi:confused::confused::dry::dry::baffled::baffled: Tym bardziej teraz gdy Moderatorka nam zwiała:-:)-:)-:)-p;-):-)

Do góry