reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Kaka82 ja testuje za 10 dni a widze ze Ty za 9 :-) więc w tym samym czasie !!
oby nam sie poszczescilo :)
ja nie mam objawow tylko wiekszy brzuszek troszke ale to przez te święta;-)
pozdrawiam wszystkie staraczki !!

reklama
witajcie Dziewczyny jest tam ktos jeszcze czy wszystkie z Was dzisiaj postanowily intensywnie sie starac(; ja tez zaraz pomykam do mezulka a moze sie uda tym razem .Dobranoc milycj staranek

no Buzi@kudalo mi sie wkoncu ,ale to tylko dzieki cierpliwosci Monik75 (jeszcze raz dziekuje Jej za to):-)
ja jeszcze 6 dni do testu,lecz wydaje mi sie ze w tym miesiacu nici z tego bo mam juz wszystkie mozliwe objawy na szanowna pania @.od nastepnego cyklu zaczynam kuracje na brak sluzu plodnego(wogole go nie mam).wyczytalam od Was ze dobry jest wiesiolek i gujazyl,wiec dzisiaj odebralam paczke z Polski z zapasemod mamuski.wlasnie powiedzcie mi jak nazywa sie wiesiolek z laciny ,bo po wlosku nie znalazlam odpowiednika,od kiedy mam zaczac brac te wspomagacze i czy obydwa jednoczesnie? a ostatnie pytanko na co pomaga Castagnus?
ale Was zameczam sorki:zawstydzona/y:

Boję się, że @ zaraz przyjdzie, coś przeczuwam. Spróbuję ją przegonić, ale to chyba nic nie da
6.gif

Loreta ja np. miałam ostatnio @ 8 grudnia tylko ze u mnie cykl jest troszke dluzszy tzn 31 dni ! wiec testuje 7-8 stycznia! kupiłam dzisiaj test i juz mi go mezus schował heh:) bo pewnie wczesniej bym zrobila!
Trzymam kciuki aby @ nie przyszła !!
Przeganiamy Nasze @ daleko ...najlepiej na 9 miesiący;-);-)
pozdrawiam was

reklama
Loreta a jak dlugie masz cylke?
pamietaj ze do samego konca trzeba miec nadzieje.ja juz tez mam wszystkie mozliwe objawy jak na wizyte pani@ ale jednak wierze ze da mi spokuj na 9 miesiecy.
Ah jeszcze jedno wiecie cos na temat tych wiesiolkow i gujazylkow ,o ktorych napsialam we wczesniejszym poscie ,bo od nowego cylku chce zaczac barc,moze pomoga:happy2:

Do góry