reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Edzka-it sama się ostatnio zastanawiałam nad wiesiołkiem. Muszę jeszcze poczytać coś więcej na ten temat. Poeksperymentujemy i zobaczymy który wspomagacz da lepsze efekty ;-):-D. Ale wczoraj widziałam super film dokumentalny, na temat płodności kobiety. I największą rolę gra tutaj jajeczko. To właśnie jajeczko musi być bardzo dobrej jakości, a takie nie zdarzają się co cykl :confused:. Np. od jednej kobiety pobrali aż 12 jajeczek i tylko jedno okazało się być dobre. Czyli starała by się przez rok i tak nic z tego by nie wyszło. Niestety nie da się ocenić jakości jajeczka tak prosto :cool:. Taka ocena jest możliwa tylko przy jego pobraniu do zapłodnienia invitro. Wnioskuję z tego że pozostaje nam czekać na to dobre jajeczko i jeszcze inne sprzyjające okoliczności, no i oczywiście na dobre żołnierzyki naszych panów, a wtedy sukces gwarantowany ;-):-)
Kaka82 trzymam kciuki żebyś w nowym roku zobaczyła śliczne dwie kreseczki :tak::-)

Monik i Edzka-it- jesli to was jakkolwiek pocieszy to u mnie tez odpowiedniego sluzu nie bylo praktycznie wcale... nie bralam rowniez zadnych specyfikow na jego poprawe i na szczescie sie udalo :-) u was tez tak bedzie,tylko ciut cierpliwosci :tak::-):-)
a na razie to przesylam fluidki dla wszystkich starajacych sie ale ze szczegolnoscia dla Buzi@k i Monik:
#############################################################
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wszystkim Staraczkom zycze aby rok 2008 przyniosl Wam upragnione Fasolki!!!

Ewa-Krystyna Wiesz nie wydaje mi sie ,ze twoje zyczenia z wyszczegolnieniem tylko dwoch Dziewczyn na miejscu (moglas Im to wyslac na priva ) ,bo wydaje mi sie ,ze tutaj wszystkie starajace sie dziewczyny zasluguja na fasolke ,bez wyszczegolniania,bo gdyby dla nas bylo by takie proste moc miec fasloke to by nas tutaj nie bylo.
Zycze Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008,i ogromne gratulacje ,ze Ci sie udalo .:-)

Edzka-it- mysle,ze jestes ciut przewrazliwiona.... moje zyczenia sa szczere i dla wszystkich,a wyszczegolnilam Monik i Buzi@k,bo znam je juz od bardzo dlugiego czasu i jestem z nimi w ciaglym kontakcie na innych watkach,wiec nie czuj sie urazona,ze sa mi blizsze sercu ...

reklama
Do góry