reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Majeczka02 pewnie ,ze nadejdzie taki piekny dzien (ale bedziemy szczesliwe) w ktorym dowiemy sie ze rowniez my mamy malego lokatora po serduszkiem.musimy tylko uzbroic sie w cierpliwosc,a ze jestem tutaj nowa to pierszenstwo daje weteranka.Teraz na Was kolej dziewczyny
Powodzenia w starankach.Ja juz niestety teraz jestem w 21dc czyli nie mam juz co za bardzo wjowac ,ale mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu zaszalejemy z mezulkiem
Trzymajcie sie kochane i dobrej nocki oraz wyczrpujacych staranek:)
czesc Monika75 dziekuje za cieplutki przyjecie mnie do waszego grona

reklama
Monika75 ,ja dzisiaj zostalam sama bo mezus pojechach ogladac jakis mecz czy rozgrywki do kolegi,wiec zostalam sama.ale jak wroci to jeszcze sie nim zajme,nie odpuszcze:)
a co tam u Ciebie?

czesc Monika75 co tam u Ciebie? no chcialabym zaloszyc sobie ten suwaczek tylko nie bardzo wiem jak sie za to zabrac,jak bys mi dala jakies namiary to sprobuje dziekuje z gory.
Jaka pogoda u Ciebie?

Edzka-it napisałam Ci w prywatnej wiadomości jak wkleić suwaczek :-)
A u nas dzisiaj jest pięknie słonecznie i lekko mroźnie:-). Byłam już na spacerku z moją sunią ;-) A poza tym to mam wolne i napawam się słodkim lenistwem :-D:-D.
A jak Ty wypoczywasz? (O ile masz dzisiaj wolne)

reklama
Do góry