reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Kaka82 ja testuje za 10 dni a widze ze Ty za 9 :-) więc w tym samym czasie !!
oby nam sie poszczescilo :)
ja nie mam objawow tylko wiekszy brzuszek troszke ale to przez te święta;-)
pozdrawiam wszystkie staraczki !!

reklama
witajcie Dziewczyny jest tam ktos jeszcze czy wszystkie z Was dzisiaj postanowily intensywnie sie starac(; ja tez zaraz pomykam do mezulka a moze sie uda tym razem .Dobranoc milycj staranek

no Buzi@kudalo mi sie wkoncu ,ale to tylko dzieki cierpliwosci Monik75 (jeszcze raz dziekuje Jej za to):-)
ja jeszcze 6 dni do testu,lecz wydaje mi sie ze w tym miesiacu nici z tego bo mam juz wszystkie mozliwe objawy na szanowna pania @.od nastepnego cyklu zaczynam kuracje na brak sluzu plodnego(wogole go nie mam).wyczytalam od Was ze dobry jest wiesiolek i gujazyl,wiec dzisiaj odebralam paczke z Polski z zapasemod mamuski.wlasnie powiedzcie mi jak nazywa sie wiesiolek z laciny ,bo po wlosku nie znalazlam odpowiednika,od kiedy mam zaczac brac te wspomagacze i czy obydwa jednoczesnie? a ostatnie pytanko na co pomaga Castagnus?
ale Was zameczam sorki:zawstydzona/y:

Boję się, że @ zaraz przyjdzie, coś przeczuwam. Spróbuję ją przegonić, ale to chyba nic nie da
6.gif

Loreta ja np. miałam ostatnio @ 8 grudnia tylko ze u mnie cykl jest troszke dluzszy tzn 31 dni ! wiec testuje 7-8 stycznia! kupiłam dzisiaj test i juz mi go mezus schował heh:) bo pewnie wczesniej bym zrobila!
Trzymam kciuki aby @ nie przyszła !!
Przeganiamy Nasze @ daleko ...najlepiej na 9 miesiący;-);-)
pozdrawiam was

reklama
Loreta a jak dlugie masz cylke?
pamietaj ze do samego konca trzeba miec nadzieje.ja juz tez mam wszystkie mozliwe objawy jak na wizyte pani@ ale jednak wierze ze da mi spokuj na 9 miesiecy.
Ah jeszcze jedno wiecie cos na temat tych wiesiolkow i gujazylkow ,o ktorych napsialam we wczesniejszym poscie ,bo od nowego cylku chce zaczac barc,moze pomoga:happy2:

Do góry