reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Dzieki staram sie i tak sie oswoiłam z tymi kreskami ze jedyne o czym mysle to zeby to nie polecialo. Dziwne w pierwszej tak nie mialam i nie balam sie a teraz takie leki.....

Buzi@k mam prośbę :happy2: W związku z tym że moje cykle bardzo się uregulowały, mogę dokładnie podać datę mojego testowania. Bardzo Cię proszę o zmianę wcześniejszej daty testowania na tą: 08.12.2007r :-) Będzie to parę dni po spodziewanej @ :tak: (o ile ta wredota nie przyjdzie)
Dziękuję :-)

:tak:Czesc Madziu- widzisz wszystko sie uklada, a co do hindusow swieta racja, oni wrecz kochaja dzieci i chca ich bardzo duzo. Oj cos mi sie wydaje ze szybko nam oswiadczysz, ze bedziesz mamusia. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i bardzo sie ciesze, ze poznalas fajnego faceta, ktory pewnie bardzo Cie kocha i ma takie samo spojrzenie na Swiat. :-)

Chłopak szaleje i planuje non stop...Hehe
Probuje mnie namowic na śłub w Gurudwarze (światynia hinduska w Raszynie) a po rozwodzie moim w USC

Chłopak szaleje i planuje non stop...Hehe
Probuje mnie namowic na śłub w Gurudwarze (światynia hinduska w Raszynie) a po rozwodzie moim w USC
:-)Madziu trafilas na cudownego mezczyzne, zycze Ci duzo szczescia i szybkiego zafasolkowania. Mam nadzieje, ze na Swieta juz fasoleczka bedzie- powodzenia. Na awatarku widac, ze jestes szczesliwa.Cale szczescie ze w pore, zostawilas swojego bylego meza.:tak:

Witam kochane :-)

W sobotę mieliśmy starania o naszą wymarzoną córeczkę. Proszę trzymajcie kciukasy aby się udało:tak:

reklama
Do góry