reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
beata, antiope,jeszcze nie dziekuje,nauczona przykrymi doswiadczeniami poczekam az zobacze to cudo na usg i ze wszytstko jest ok:)

Ewa-Krystyna tak mam nadzieje jesli tylko wszystko sie utrzyma i GRATULUJE r owniez. Z tego co patrzyłam to lipcowek jeszcze nie ma :-(

rudka rowniez ogromne gratulacje i ja tez mam wczesnie bo podobnie mi wychodzi ok 4 tydzien a termin to na 22lipca mi sie zdaje. Jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze jak tylko utworza lipcowki to zaraz sie tam spotkamy

Ale piękny wysyp fasolek mamy !!! :-)

Heksa, Ewa-Krystyna, Rudka,
no no :-) Wszystkim bardzo mocno gratuluję :-) Dziewczynki przesyłajcie fluidki i nas pozarażajcie ty wspaniałym "wirusem" :-D:tak::-D

Dziewczyny ja nie wiem czy mi sie uda, biorę duphaston ale mam niedomoge i moge mieć problemy z zajściem, także ja sie nie nastawiam a podjęłam decyzję że nie będę brała wspomagaczy jak ma nie byc dzidzi to nic na siłę. Powoli sie załamuję i mam wszystkiego dosyć.Wiecie co czasami lekarze potrafią odebrać nadzieję jak wychodziłam z wizyty to musiał dodac jak będą problemy z zajściem to proszę się zgłosić to tak źle działa na psychikę , czy oni to robia specjalnie. Nie wiem ale ja podjęłam decyzję nic na siłę.

Ena proszę się nam tutaj nie załamywać tylko wziąść sie porządnie do robotki i cieszyć z życia. Wygoń wszystkie złe myśli precz :tak: Na Twojej buzi ma być uśmiech :-)
Na tym forum jest sporo dziewczyn które bardzo dużo przeszły żeby mieć dzidzie i nie poddawały się. Dzisiaj cieszą się już swoimi maleństwami :tak::-) Zobaczysz że i Tobie też się uda :tak::-)

reklama
Witam dawno tu nie zaglądałam do was,
ena a ile już się staracie?
ja też miałam problemy aby zajść w drugą ciąże bo zdażały się cykle bez owulacji
może troche wirusków wam pomoże
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry