reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Dzieki staram sie i tak sie oswoiłam z tymi kreskami ze jedyne o czym mysle to zeby to nie polecialo. Dziwne w pierwszej tak nie mialam i nie balam sie a teraz takie leki.....

Buzi@k mam prośbę :happy2: W związku z tym że moje cykle bardzo się uregulowały, mogę dokładnie podać datę mojego testowania. Bardzo Cię proszę o zmianę wcześniejszej daty testowania na tą: 08.12.2007r :-) Będzie to parę dni po spodziewanej @ :tak: (o ile ta wredota nie przyjdzie)
Dziękuję :-)

:tak:Czesc Madziu- widzisz wszystko sie uklada, a co do hindusow swieta racja, oni wrecz kochaja dzieci i chca ich bardzo duzo. Oj cos mi sie wydaje ze szybko nam oswiadczysz, ze bedziesz mamusia. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i bardzo sie ciesze, ze poznalas fajnego faceta, ktory pewnie bardzo Cie kocha i ma takie samo spojrzenie na Swiat. :-)

Chłopak szaleje i planuje non stop...Hehe
Probuje mnie namowic na śłub w Gurudwarze (światynia hinduska w Raszynie) a po rozwodzie moim w USC

Chłopak szaleje i planuje non stop...Hehe
Probuje mnie namowic na śłub w Gurudwarze (światynia hinduska w Raszynie) a po rozwodzie moim w USC
:-)Madziu trafilas na cudownego mezczyzne, zycze Ci duzo szczescia i szybkiego zafasolkowania. Mam nadzieje, ze na Swieta juz fasoleczka bedzie- powodzenia. Na awatarku widac, ze jestes szczesliwa.Cale szczescie ze w pore, zostawilas swojego bylego meza.:tak:

Witam kochane :-)

W sobotę mieliśmy starania o naszą wymarzoną córeczkę. Proszę trzymajcie kciukasy aby się udało:tak:

reklama
Do góry