heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
dzieki serdeczne ale chyba wytrzymam jakos do tego 10-go i zrobie raz jeszcze a po 15 pójde do gina. Bako tak chciałam a teraz nie bardzo wie co myslec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Madziu- widzisz wszystko sie uklada, a co do hindusow swieta racja, oni wrecz kochaja dzieci i chca ich bardzo duzo. Oj cos mi sie wydaje ze szybko nam oswiadczysz, ze bedziesz mamusia. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i bardzo sie ciesze, ze poznalas fajnego faceta, ktory pewnie bardzo Cie kocha i ma takie samo spojrzenie na Swiat. :-)
:-)Madziu trafilas na cudownego mezczyzne, zycze Ci duzo szczescia i szybkiego zafasolkowania. Mam nadzieje, ze na Swieta juz fasoleczka bedzie- powodzenia. Na awatarku widac, ze jestes szczesliwa.Cale szczescie ze w pore, zostawilas swojego bylego meza.Chłopak szaleje i planuje non stop...Hehe
Probuje mnie namowic na śłub w Gurudwarze (światynia hinduska w Raszynie) a po rozwodzie moim w USC