reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

wanilia_sky witaj!!! I życzę, żeby w brzuszku szybko się pojawiła mała dziewczynka.
Antiope dziękuję :)

Normalnie oszalałam na punkcie posiadania małej fasolki w brzuszku, tak bardzo, że wczoraj miałam mdłości przez cały dzień, zastanawiam sie czy nie zaczynam się wkrecać i podswiadomie nie wywołuje oznak ciążowych.

reklama
Wanilia_sky witaj:-) Niech fasolka zacznie kiełkować jak najszybciej w twoim brzuszku, cobyś nie musiała się sama nakręcać na ciążowe objawy ;-):-D:-D
Kciuki mocno zaciśnięte :tak::-)

Heksa widziałam Twój teścik GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-) prześliczne dwie kreseczki i takie wyraźne :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Prześlij nam tutaj pozytywne fluidki cobyśmy się wszystkie pozarażały :tak::-):-)

A przesyłam oczywiscie przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oj mam nadzieje ze wystarczy dla wszystkich :-D i jeszcze troszke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heksa GRATULACJE!!! i dzięki za fluidki. Ja sobie będę teraz te wasze fluidki magazynować i wykorzystam je wszystkie naraz kiedy pojawi się nowy samiec w moim życiu.

witajcie... chcialabym doniesc,ze moj test w piatek o godzinie 23-ciej pokazal pieknego plusa,co oznacza,ze jestem w ciazy :-).... jestem jeszcze w bardzo wczesnej ciazy,ale wierzymy,ze tym razem sie uda i malenstwo pojawi sie zgodnie z przewidywaniami ok 23 lipca :-)... jak tylko lekarz potwierdzi ciaze to wysle troche fluidkow :-)....
Heksa- gratuluje i chyba sie spotkamy na lipcowkach2008 :-)

reklama
Witajcie staraczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialam Wam wszystkim ktorzy mnie jeszcze pamietacie przekazac wiadomość: 2 testy ciążowe mam dosatnie i w czwartek poziom bhcg ponad 6tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!we wtorek ide do gina z tymi wynikami!!! nie moge sie przemeczac dzwigc itp zeby nie stracic tej ciazy ale juz ja sie o to postaram!!trzymam za was kciuki warto probowac i miec nadzieje do konca!!!

Do góry