reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

wanilia_sky witaj!!! I życzę, żeby w brzuszku szybko się pojawiła mała dziewczynka.
Antiope dziękuję :)

Normalnie oszalałam na punkcie posiadania małej fasolki w brzuszku, tak bardzo, że wczoraj miałam mdłości przez cały dzień, zastanawiam sie czy nie zaczynam się wkrecać i podswiadomie nie wywołuje oznak ciążowych.

reklama
Wanilia_sky witaj:-) Niech fasolka zacznie kiełkować jak najszybciej w twoim brzuszku, cobyś nie musiała się sama nakręcać na ciążowe objawy ;-):-D:-D
Kciuki mocno zaciśnięte :tak::-)

Heksa widziałam Twój teścik GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-) prześliczne dwie kreseczki i takie wyraźne :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Prześlij nam tutaj pozytywne fluidki cobyśmy się wszystkie pozarażały :tak::-):-)

A przesyłam oczywiscie przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oj mam nadzieje ze wystarczy dla wszystkich :-D i jeszcze troszke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heksa GRATULACJE!!! i dzięki za fluidki. Ja sobie będę teraz te wasze fluidki magazynować i wykorzystam je wszystkie naraz kiedy pojawi się nowy samiec w moim życiu.

witajcie... chcialabym doniesc,ze moj test w piatek o godzinie 23-ciej pokazal pieknego plusa,co oznacza,ze jestem w ciazy :-).... jestem jeszcze w bardzo wczesnej ciazy,ale wierzymy,ze tym razem sie uda i malenstwo pojawi sie zgodnie z przewidywaniami ok 23 lipca :-)... jak tylko lekarz potwierdzi ciaze to wysle troche fluidkow :-)....
Heksa- gratuluje i chyba sie spotkamy na lipcowkach2008 :-)

reklama
Witajcie staraczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialam Wam wszystkim ktorzy mnie jeszcze pamietacie przekazac wiadomość: 2 testy ciążowe mam dosatnie i w czwartek poziom bhcg ponad 6tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!we wtorek ide do gina z tymi wynikami!!! nie moge sie przemeczac dzwigc itp zeby nie stracic tej ciazy ale juz ja sie o to postaram!!trzymam za was kciuki warto probowac i miec nadzieje do konca!!!

Do góry