reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Buzi@k doskonale cię rozumiem:-(,w zeszłym tygodniu też wróciłam na koniec kolejki, ale pocieszam się i nam się w końcu uda.
Powtarzam sobie daj na luz i nie myśl staraniach ale to się nie da, człowiek sam się nakręca.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i przesyłam całuski i najlepsze życzenia dla zafasolkowanych: rośnijcie w zdrowiu mamuśki.:tak:;-)

No to i ja wracam do starania się. Mam nadzieję, że wkrótce tym razem uda się wszystko:tak:

Witam wszystkie Staraczki.

Właśnie z mężem podjęliśmy decyzję o powiększeniu rodzinki :)

W moim przypadku pierwsze testowanko przypada na 17 sierpnia :) i mam nadzieje ze będzie owocne ;)

Pozdrawiam.

Skaba1 GRATULACJE!!!!

Dziewczyny ja niestety nie dolacze do marcowek. Dostalam dzisiaj @. Ale najdziwniejsze jest to, ze objawy mialam jak w ciazy (prawie):-)
Buzi@k moze razem bedziemy kwietniowkami?:confused2:

Trzymam kciuki za Was i siebie :-)
To nasz drugi cykl. Celujemy na dziewuszkę. Bede testować ok.8 sierpnia. Ale mówiąc szczerze nie nastawiam się na dwie kreski.
Zrobienie dziewuni to wcale nie taka prosta sprawa :-p:cool::cool2::ninja2:

Cześć wam jestem zeszłoroczna kwietnióweczką-córcia.Planujemy kolejne staranko było w 17 dniu cyklu , c.28dni czy jest szansa??

no to ja na koniec kolejki :(
Estera jeśli owulacja się przesunęła, to pewnie że jest szansa. Mój synuś jest z 32dc (miałam dość długie i bardzo nieregularne cykle)

reklama
Udało mi się ostatnio miałam miesiączke 09.06.2007 jestem teraz w 8 tygodniu ciąży i wczoraj byłam u lekarza i widziałam na badaniu usg bijące serduszko swojego maleństwa z e szczęścia aż się popłakałam. Starałam się 3 miesiące i za 3 razem się udało.

Do góry