reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Nie chcę zapeszać...Ale tak się składa że na jutro mam wizytę u gin.,bo miała to byc wizyta kontrolna,...a tu taka niespodzianka!
Więc jutro będę wiedzieć coś więcej!
Narazie!
No i życzę wszystkim tu ,tego samego co mnie spotkało dziś,czyli 2krech na teście!!!

reklama
ewa33 gratulacje :))

No a ja spowrotem na początek kolejki. Już miałam nadzieję, że może...a tu niespodziewaja, ból brzusia i plamienie,co oznacza lada moment @. Na początku smutek..teraz jednak mówię, trudno, w kwietniu się uda :))

Gratulacje Ewa33!
ja dolaczylam do Was wczoraj, ale czuje sie tu naprawde dobrze!
trzymajcie za mnie kcuki, bo dni plodne juz tuz tuz!

pozdrowionka!

prosze o wyrozumialosc, jak gdzie cos wpisze nie tak...poniewaz jestem poczatkujaca i narazie to sie tu nei za dobrze lapie!ale cisze sie, ze nie tylko ja tak bardzo chce miec dzidzie:)

witam was wszystkie!
U mnie wszystko wyjaśni się za 2 tyg.:-(,niewiem jak je przeżyję...
Więc narazie nie przyjmuję gratulacji.. Tak bym chciała bu to był juz 25..
Pozdrawiam was wszystkie gorąco!:happy:

Hej, jestem tu nowa i mogę napisać coś nie w tym miejscu co potrzeba:szok: proszę o wyrozumiałość ;-) jedno jest pewne: otwarcie mogę sie wpisać na listę staraczek 2007 i jednocześnie wierzę, że moje starania na tym roku się zakończą - czego sobie i Koleżankom z całego serca życzę:-) Pozdrawiam

Witajcie kochane staraczki!
Jest piękna pogoda i weekend a ja złapałam doła:-:)-:)-(, ale nie bez powodu. Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test na dzidzię (@ wypatrywać będę koło środy), no i niestety pudło :no:wstrętna jedna samotna krecha.
Trzeba się będzie wziąć w garść i cieszyć nieskrępowanę rozkoszą z moim ukochanym mężulkiem.;-)
Acha ten kto powiedział, że dążenie do celu jest przyjmniejsze od jego osiągnięcia nigdy nie nie starał się o dzidzię.:hmm:
Pozdrawiam was kochane i trzymam za wszystkie kciuki, obyśmy tu za długo nie zabawiły.

Darianko uszka do góry. Jeśli@ spodziewasz się kolo środy to może za wcześnie testowalaś. Poczekaj do termin i jak @ nie przyjdzie to rób badanie z krwi. To daje 100% wynik. Ja trzymam kciuki.

Dzięki za słowa otuchy, chyba zamiast krakać po prostu poczekam na @, może się nie doczekam:rofl2: i wtedy będę coś wiedziała.
Trzymam kciuk za siebie i inne spragnione dzidzi kobitki. Pozdrowionka;-)

reklama
witam...
oficjalnie chcialabym doniesc,ze wczoraj na domowym tescie pojawily sie moje upragnione dwie krechy i dzisiaj w gabinecie doktor test wyszedl rowniez pozytywny,wiec chcialbym zostac przeniesiona na liste wystaranych... moj termin to 25 marca 2008...
bardzo dziekuje za wsparcie i zycze powodzenia i cierpliwosci staraczkom!
w zalaczniku zdjecie testu

Do góry