reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Boshe Ewa ale sie ciesze normalnie szok...
Zobaczyłam w subskrybcjach ze ostatnia wypowiedź na Liście Staraczek jest Twoja... i wiesz co pomyślałam... że pewnie znowu ze stoickim spokojem napiszesz "melduje iż @ przyszła z dokładnośćią szwajcarskiego zegarka..." tak mi sie od razu smutno zrobiło.:-(
A tu wchodze i taka niespodzianka!!!
Gratuluje z całego serca i ciesze sie Straszliwie, że w końcu sie udało!!
Od samego poczatku Ci kibicowałam, jeszcze raz gratuluje i życze spokojnej ciąży:-)

reklama
Ewa- Krystyna WIELKI GRATULACJE!!!!!
nie wiem czemu, ale ja też jakoś tak za ciebie kciuki trzymałam:-):-) czasem tak jest, że się kogoś lubi nawet jak się go nie zna:-):-) cieszę się, że będziemy razem pączkowały:-)

Ewa33 jeszcze nie gratuluję, ale kciukasy zaciskam!!:-):-)
ja też chcę wierzyć, ze będzie dobrze.. choć lekarz miał ostatnio troszkę wątpliwości..

poprosiłam już administratorkę o utworzenie podforum mam marcowych 2008, więc do zobaczenia na marcówkach:-):-)

Skaba1- dziekuje bardzo i gratulacje dla ciebie! bedziemy razem na marcowkach 2008... podforum nie ma jeszcze ale jest juz watek Marzec 2008,sprobuj z tym linkiem:
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/marzec-2008-a-10701/

Ataata- taki byl moj zamiar na poczatku,tylko czekalam na ta @,a ta sie spoznia.... ja tez jestem ciagle w szoku,bociza byla maloprawdopodobna... ja juz mialam wyznaczona laparoskopie na 1 sierpnia; smieje sie w duchu,ze ze strachu przed narkoza moje cialo wreszcie sie zmobilizowalo :-D; a tak jeszcze dodam,ze teoria wyluzowania i niemyslenia sprawdzila sie w moim przypadku... ja teraz bylam pochlonieta przygotowaniami do operacji i nastawilam sie na kolejne 3-4 cykle prob i juz sie cieszylam,ze maluszek urodzi sie poznym latem wczesna jesienia,a tu taka niespodzianka... a wczesniej moze za bardzo chcialam... albo zwyczajnie to nie byl jeszcze czas na moja fasolke....

Witajcie kochane!!
Ja niestety zaczynam od początku, pojawiła się @, no ale trudno głowa do góry może załapię się na kwietniówkę 2008.W każdym razie dołek już trochę minął, widocznie dzidzia nie była nam jeszcze pisana.
Trzymam kciuki za całą reszte wpatrzonych w testy ciżowe.
Papa;-);-);-);-)
Gratulacje dla wszystkich trafionych.

witam...
oficjalnie chcialabym doniesc,ze wczoraj na domowym tescie pojawily sie moje upragnione dwie krechy i dzisiaj w gabinecie doktor test wyszedl rowniez pozytywny,wiec chcialbym zostac przeniesiona na liste wystaranych... moj termin to 25 marca 2008...
bardzo dziekuje za wsparcie i zycze powodzenia i cierpliwosci staraczkom!
w zalaczniku zdjecie testu

Gratuluję niech dzidzia rośnie duża i zdrowa :tak::tak::tak:

Ewa-Krystyna GRATULUJE!!!!
Zycze niesamowitych wrazen ciazowych i duzo zdrowia dla maluszka!!!!:-):-):-)

:-)Dziewczyny, ja z kolei znowu czuje sie jak w ciazy, ale jeszcze pare miesiecy moglabym poczekac.Jesli bedzie dzidzia to bedzie bardzo bardzo kochana;-);-);-)Dajemy na luz

reklama
Do góry