reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Boshe Ewa ale sie ciesze normalnie szok...
Zobaczyłam w subskrybcjach ze ostatnia wypowiedź na Liście Staraczek jest Twoja... i wiesz co pomyślałam... że pewnie znowu ze stoickim spokojem napiszesz "melduje iż @ przyszła z dokładnośćią szwajcarskiego zegarka..." tak mi sie od razu smutno zrobiło.:-(
A tu wchodze i taka niespodzianka!!!
Gratuluje z całego serca i ciesze sie Straszliwie, że w końcu sie udało!!
Od samego poczatku Ci kibicowałam, jeszcze raz gratuluje i życze spokojnej ciąży:-)

reklama
Ewa- Krystyna WIELKI GRATULACJE!!!!!
nie wiem czemu, ale ja też jakoś tak za ciebie kciuki trzymałam:-):-) czasem tak jest, że się kogoś lubi nawet jak się go nie zna:-):-) cieszę się, że będziemy razem pączkowały:-)

Ewa33 jeszcze nie gratuluję, ale kciukasy zaciskam!!:-):-)
ja też chcę wierzyć, ze będzie dobrze.. choć lekarz miał ostatnio troszkę wątpliwości..

poprosiłam już administratorkę o utworzenie podforum mam marcowych 2008, więc do zobaczenia na marcówkach:-):-)

Skaba1- dziekuje bardzo i gratulacje dla ciebie! bedziemy razem na marcowkach 2008... podforum nie ma jeszcze ale jest juz watek Marzec 2008,sprobuj z tym linkiem:
https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/marzec-2008-a-10701/

Ataata- taki byl moj zamiar na poczatku,tylko czekalam na ta @,a ta sie spoznia.... ja tez jestem ciagle w szoku,bociza byla maloprawdopodobna... ja juz mialam wyznaczona laparoskopie na 1 sierpnia; smieje sie w duchu,ze ze strachu przed narkoza moje cialo wreszcie sie zmobilizowalo :-D; a tak jeszcze dodam,ze teoria wyluzowania i niemyslenia sprawdzila sie w moim przypadku... ja teraz bylam pochlonieta przygotowaniami do operacji i nastawilam sie na kolejne 3-4 cykle prob i juz sie cieszylam,ze maluszek urodzi sie poznym latem wczesna jesienia,a tu taka niespodzianka... a wczesniej moze za bardzo chcialam... albo zwyczajnie to nie byl jeszcze czas na moja fasolke....

Witajcie kochane!!
Ja niestety zaczynam od początku, pojawiła się @, no ale trudno głowa do góry może załapię się na kwietniówkę 2008.W każdym razie dołek już trochę minął, widocznie dzidzia nie była nam jeszcze pisana.
Trzymam kciuki za całą reszte wpatrzonych w testy ciżowe.
Papa;-);-);-);-)
Gratulacje dla wszystkich trafionych.

witam...
oficjalnie chcialabym doniesc,ze wczoraj na domowym tescie pojawily sie moje upragnione dwie krechy i dzisiaj w gabinecie doktor test wyszedl rowniez pozytywny,wiec chcialbym zostac przeniesiona na liste wystaranych... moj termin to 25 marca 2008...
bardzo dziekuje za wsparcie i zycze powodzenia i cierpliwosci staraczkom!
w zalaczniku zdjecie testu

Gratuluję niech dzidzia rośnie duża i zdrowa :tak::tak::tak:

Ewa-Krystyna GRATULUJE!!!!
Zycze niesamowitych wrazen ciazowych i duzo zdrowia dla maluszka!!!!:-):-):-)

:-)Dziewczyny, ja z kolei znowu czuje sie jak w ciazy, ale jeszcze pare miesiecy moglabym poczekac.Jesli bedzie dzidzia to bedzie bardzo bardzo kochana;-);-);-)Dajemy na luz

reklama
Do góry