reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie.Starania zaczlismy w lipcu a za dwa dni mam pierwszy tescik choc czuje ze sie nie udalo bo mnie boli brzuch jak na @.Pozdrawiam wszystkie staraczki
dzieeeeen dobryyy dziewczynki :-)
trzymam kciuki za wszysktie staraczki!!
jak sie dopiero edukuje jak tu począc dziewuszke
i rozglądam sie za testami owu u mnie (UK)
bo ponoc mam poczekac po odstawieniu tabletek zeby nie bylo bliźniąt.. btw słyszala moze któras ze to prawda..?
bo szczerze mowiac wcale nie chce mi sie czekac..
choc jeszcze witaminki powinnam pojeść..
pozdrawiam!!
trzymam kciuki za wszysktie staraczki!!
jak sie dopiero edukuje jak tu począc dziewuszke
i rozglądam sie za testami owu u mnie (UK)
bo ponoc mam poczekac po odstawieniu tabletek zeby nie bylo bliźniąt.. btw słyszala moze któras ze to prawda..?
bo szczerze mowiac wcale nie chce mi sie czekac..
choc jeszcze witaminki powinnam pojeść..
pozdrawiam!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Rudka dziekuje skarbie,Napewno sie doczekasz.Ja dlugo czekalam na swoje malenstwo ale to juz inna historia.
Maggma z tego co wiem tio na dziewczynke celuje sie od skonczenia miesiaczki a na chlopaka dokladnie w dniu owulacji.I jeszcze dieta wysika w nabial,mleko przetwory ja duzo tego jadlam zanim w ciaze zaszlam.I mam dziewuche
Maggma z tego co wiem tio na dziewczynke celuje sie od skonczenia miesiaczki a na chlopaka dokladnie w dniu owulacji.I jeszcze dieta wysika w nabial,mleko przetwory ja duzo tego jadlam zanim w ciaze zaszlam.I mam dziewuche
czesc babeczki !!
jestem nowa i mam pytanie do was... tez mam problem z zajsciem w ciaze juz od ponad roku..czy macie jakies sprawdzone sposoby na zafasolkowanie?
jestem nowa i mam pytanie do was... tez mam problem z zajsciem w ciaze juz od ponad roku..czy macie jakies sprawdzone sposoby na zafasolkowanie?
rudka
Mama lipcowa '08
Nietykalna, ja tez czekam razem z Tobą na takie super sposoby, o ile juz sie tu naczytałam i wiem od znajomych to im mniej sie tym wszystkim przejmujesz i jestes na luzie tym lepiej,podobno pomaga tez zmiana klimatu,znajoma opowiedziała mi że jej kolezanka dlugo sie starała az pojechała do afryki i bach! udało sie! choć mnie na takie wojaże nie stać
reklama
Podziel się: