reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie wszystkie Staraczki!!!
Mam 25 lat i od kilku m-cy staramy się o dzidzię.okres spoznia mi się kilka dni, zrobiłam test-niestety ujemny.W poniedziałek mam wizytę kontrolną i usg,trzymajcie kciuki.Pozdrawiam

reklama
Witajcie.Starania zaczlismy w lipcu a za dwa dni mam pierwszy tescik choc czuje ze sie nie udalo bo mnie boli brzuch jak na @.Pozdrawiam wszystkie staraczki:)

dzieeeeen dobryyy dziewczynki :-)
trzymam kciuki za wszysktie staraczki!!
jak sie dopiero edukuje jak tu począc dziewuszke
i rozglądam sie za testami owu u mnie (UK)
bo ponoc mam poczekac po odstawieniu tabletek zeby nie bylo bliźniąt.. btw słyszala moze któras ze to prawda..?
bo szczerze mowiac wcale nie chce mi sie czekac..
choc jeszcze witaminki powinnam pojeść..
pozdrawiam!!

Rudka dziekuje skarbie,Napewno sie doczekasz.Ja dlugo czekalam na swoje malenstwo ale to juz inna historia.
Maggma z tego co wiem tio na dziewczynke celuje sie od skonczenia miesiaczki a na chlopaka dokladnie w dniu owulacji.I jeszcze dieta wysika w nabial,mleko przetwory ja duzo tego jadlam zanim w ciaze zaszlam.I mam dziewuche

iwonka dzieki :) ale takie podstawy kochana to juz znam
teraz zgłębiam sie mocniej
tylko sie zastanawiam ile po odstawieniu tabletek poczekac..
cykl wystarczy..??

czesc babeczki !!
jestem nowa i mam pytanie do was... tez mam problem z zajsciem w ciaze juz od ponad roku..czy macie jakies sprawdzone sposoby na zafasolkowanie?

Nietykalna, ja tez czekam razem z Tobą na takie super sposoby, o ile juz sie tu naczytałam i wiem od znajomych to im mniej sie tym wszystkim przejmujesz i jestes na luzie tym lepiej,podobno pomaga tez zmiana klimatu,znajoma opowiedziała mi że jej kolezanka dlugo sie starała az pojechała do afryki i bach! udało sie! choć mnie na takie wojaże nie stać:(

reklama
Do góry