reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Udało mi się ostatnio miałam miesiączke 09.06.2007 jestem teraz w 8 tygodniu ciąży i wczoraj byłam u lekarza i widziałam na badaniu usg bijące serduszko swojego maleństwa z e szczęścia aż się popłakałam. Starałam się 3 miesiące i za 3 razem się udało.​
GRATULACJE ! :-D:-D Spokojnej ciąży i zdrowego Maleństwa :-):-)

reklama
Nadin wielkie gratulacje!!:tak::tak:
Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i upragnioną "fasolkę";-).

Ja jestem w trakcie "pracy" na moją/naszą fasolką, testowqanko około 15 sierpnia

Długo was obserwuję, ale jakoś nie mogłam się przemóc, żeby napisać. To dla tego, że trochę różnię się od typowej staraczki na tym forum. Ani nie testuję co miesiąc, ale też się nie zabezpieczam. Poprostu jestem na etapie "będzie co będzie". Bardzo bym chciała mieć dziecko, ale moja sytuacja życiowa sprawia, że nie jest tak prosto podjąć świadomą decyzję o staraniu się. W każdym razie witam!!!:-)

Witaj Antiope

Myślę że każda z nas podchodzi do starań o dzidzię w bardzo indywidualny sposób, a to czym się dzielimy na forum to tylko wierzchołek góry emocji i przemyśleń jak towarzyszą w zyciu każdej z nas. W każdym razie skoro się zdecydowałaś do nas dołączyć to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia i trzymać mocno kciuki.
Pozdrawiam.

Witaj Antiope! Ja tez niedawno dolaczylam do grona staraczek, i podchodze do tego podobnie jak Ty.
Jeszcze tylko pare dni do tesciku. Jak zwykle czuje, ze brzusio sie "powiekszyl"i korci mnie, zeby zrobic juz tescik.:tak::tak::tak:

NADIN GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

I tak woóle to dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Mam nadzieję, że niedługo ten dział będzie całkiem pusty, bo wszystkie przeniesiemy się do mam oczekujących na swoją dzidzię.

Witam dziewczyny :-)
Jestem mamą 2-letniego Tymka,
czerwiec 05 - z tym, ze ciąze przeszlismy z noworodek.pl :)
teraz postanowilismy ze czas na drugie dzieciątko
chociaz staraczką nazwac mnie chyba jeszcze nie mozna
dopiero odstawilam tabletki
teraz chce odczekac cykl, dwa, zeby zmniejszyc ryzyko ciązy blizniaczej - wiem, ze zdania są podzielone ale wole nie kusic losu ;-)
teraz witaminki, te sprawy i we wrzesniu chyba zaczniemy
chcialabym "wycelowac" dziewczynke.. :happy:
mam nadzieje, ze nie bedziecie mialy nic przeciwko, jak do tego czasu popodglądam wasze poczynania i wam potowarzysze
pozdrówki
maGGma

Czesc dziewczyny:-)

Witaj Antiope! Ja tez niedawno dolaczylam do grona staraczek, i podchodze do tego podobnie jak Ty.
Jeszcze tylko pare dni do tesciku. Jak zwykle czuje, ze brzusio sie "powiekszyl"i korci mnie, zeby zrobic juz tescik.:tak::tak::tak:

NADIN GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Nadin gratulacje!!

Justyna u mnie podobnie. Suwaczek wyglada tak:
FHP2p2

W tym miesiącu tez jakos dziwnie to wszytsko. Juz przed owulacją dołu ból brzucha, ciągnie się az do teraz...To rózni ten cykl od pozostałych:cool2: Do testowania jeezsze 8 dni ale nie wiem czy wytrzymam. I o dziwo brzuch mi sie powiekszył :szok: Czy to mozliwe ? Czy to cos znaczy ?
Jak zaszłam w ciąze z Maksem nie zwracałam na to uwagi ..Ciąza była zaskoczeniem (miłym oczywiscie:-)) bez zadnych starań.

reklama
NiaNia ja tez mialam podobna sytuacje za pierwszym razem, tez bylo bardzo prosto z zaskoczenia. Im wiecej sie chyba o tym mysli tym jest trudniej,dlatego dajemy na luz.:-);-):tak::-D

Do góry