reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

skaba1 jestem dokładnie w takiej sytuacji jak Ty z tą różnicą,że o drugie maleństwo zaczniemy starać sie dopiero od września. Pozdrawiam

to przynajmnie nie będziemy same w tych zmaganiach:-):-) już trzymam kciuki:-)
chciałabym tym razem oszczędzić sobie stresów... póki co wyrzucam termometr i inne metody... po prostu przytulanko:-):-) w końcu już udowodniliśmy światu, że możemy, a więc jestem dobrej myśli:-):-)

reklama
Niestety muszę na jakiś czas odłożyć starania o drugie maleństwo.:-:)-:)-:)-( Okazało się,że mam nadczynność tarczycy i i dopóki nie wyleczę ni ma nawet o czym marzyć.:no:

witam wszystkie staraczki !
ja co prawda jeszcze sie nie staram, ale mam zamiar.. jeszcze w 2007
:tak:, choc ostatnio sprawy zawodowe sie komplikuja, nie chce decyzji o dzidzi odkladac w nieskonczonosc . zobaczymy co czas pokaze. pozdrowienia dla was wszystkich.:-)

Niestety, znów nam się nie powiodło w tym miesiącu, ale to nie znaczy, że się poddajemy!!! Będziemy próbować do skutku ;-). Kiedyś przecież musi się udać!!! Kolejne testowanko dopiero 28 lipca, więc jeszcze wszystko może się zdarzyć! Witam wszystkie nowe starające się, w dalszym ciągu trzymam mocno kciuki i wierzę, że niedługo spotkamy się w części forum dla zaciążonych.
Tymczasem cieszę się, że jestem w tak licznej "grupie wsparcia" !

Elip, co u Ciebie?

narazie czekam na @,
ostatnio miałam straszne stresy i cały czas boli mnie brzuch, pewnie na dniach @ przyjdzie jednak
truskaweczka następnym razem się uda, kciuki zaciśnięte

Witajcie drogie staraczki!
Z przyjemnością dopisuję się do listy staraczek o dzidzi. My dopiero zaczęliśmy, ostatnią miesiączkę miałam 19.06.07r. Zaraz potem rozpoczęliśmy "pracę" nad potomkiem, na szczęście to bardzo przyjemna praca. Mam ok. 28-30 dniowy cykl, więc za około 2 tygodnie przekonamy się ile mieliśmy szczęścia.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki (żeby każdy plemnik znalazł swoje jajeczko).:tak:

reklama
Witam wieczorową porą :-)

Dzisiaj zrobiłam małe urlopowa zakupki kupiłam sobie pareo i ręczniki plażowe :rofl2:
Jeszcze tylko parę dni a od poniedziałku zapowiadają nawet 30 stopni:cool2:

Jurto idę do gina podglądnąć pęcherzyki mam nadzieje że będą już spore :happy2:
Zastanawiam się od kiedy mam brać luteinę od razu po skoku temperatury czy po 3 dniach dopiero :confused:

Do góry