reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Buzi@czku wiem tylko to czekanie na swój własny cud bywa troszkę trudne
Puchatka mam nadzieje że ten raz bedzie dla ciebie szczęśliwy. Przy Kamilu też miałam 20. czerwca ostatnią miesiączkę Wiem może głupie pytanie a prubowałaś już w ostatnim dniu miesiączki albo tuż po niej. NAjlepiej to 3 tygodnie jak nie non stop to przynajmniej co 2 dzień. Nam to pologło.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam drogie panie!!:-):-)
chyba czas się dopisać do listy staraczek...:-)
mam już jedną pociechę, która potrzebuje rodzeństwa, więc czas zacząć starania...
tak szczerze mówiąc to planujemy zadziałać po naszym urlopie, czyli dopiero w sierpniu, ale juz teraz przestaliśmy "uważać", więc .... :-)... niespodzianki chodza po ludziach...
przyznam, że troszke sie obawiam tych starań, bo poprzednim razem czekaliśmy 6 miesięcy na cud... i już nerwy pomału puszczały... znaleźli mi jakieś torbiele i jeden lekarz to mnie z rozumu wybił, ale na szczęście nie miał racji:-):-) udowodniliśmy mu to:-):-)
mam już jedną pociechę, która potrzebuje rodzeństwa, więc czas zacząć starania...
tak szczerze mówiąc to planujemy zadziałać po naszym urlopie, czyli dopiero w sierpniu, ale juz teraz przestaliśmy "uważać", więc .... :-)... niespodzianki chodza po ludziach...
przyznam, że troszke sie obawiam tych starań, bo poprzednim razem czekaliśmy 6 miesięcy na cud... i już nerwy pomału puszczały... znaleźli mi jakieś torbiele i jeden lekarz to mnie z rozumu wybił, ale na szczęście nie miał racji:-):-) udowodniliśmy mu to:-):-)
Witam!!! :-)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, gratuluję serdecznie tym, które zostaną wkrótce mamami!
Ja również chciałabym dopisać się do Waszego grona. Staramy się o maleństwo już ponad rok, na razie bez skutku. Wszystkie wyniki są w normie, najwyraźniej za bardzo się staramy i martwimy każdą kolejną miesiączką...
Termin testowanka mamy 1 lipca.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące (i za siebie również!)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, gratuluję serdecznie tym, które zostaną wkrótce mamami!
Ja również chciałabym dopisać się do Waszego grona. Staramy się o maleństwo już ponad rok, na razie bez skutku. Wszystkie wyniki są w normie, najwyraźniej za bardzo się staramy i martwimy każdą kolejną miesiączką...
Termin testowanka mamy 1 lipca.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące (i za siebie również!)
reklama
witam drogie panie!!:-):-)
skaba1 jestem dokładnie w takiej sytuacji jak Ty z tą różnicą,że o drugie maleństwo zaczniemy starać sie dopiero od września. Pozdrawiam
Podziel się: