reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Mam wątpliwości kiedy zacząć stosować test owul. ponieważ w tym cyklu zaczęłam według instrukcji jaka jest w teście, pomimo tego że nie miałam jeszcze śluzu. I tak szybciutko upłynęło 5 dni, a śluzu jak nie było tak nie ma. Nie wiem czy jutro kupić nowy test? Czy w nstępnym cyklu zacząć stosować test w chwili pojawienia się sluzu? Nie wiem co robić? A jeśli przegapię owulacje? Nie wytrzymam tego chyba, już zaczynam wątpić tak jak pewnie wiele z Was od czasu do czasu:-( Pomóżcie, proszę o radę!

reklama
Mam wątpliwości kiedy zacząć stosować test owul. ponieważ w tym cyklu zaczęłam według instrukcji jaka jest w teście, pomimo tego że nie miałam jeszcze śluzu. I tak szybciutko upłynęło 5 dni, a śluzu jak nie było tak nie ma. Nie wiem czy jutro kupić nowy test? Czy w nstępnym cyklu zacząć stosować test w chwili pojawienia się sluzu? Nie wiem co robić? A jeśli przegapię owulacje? Nie wytrzymam tego chyba, już zaczynam wątpić tak jak pewnie wiele z Was od czasu do czasu:-( Pomóżcie, proszę o radę!

Ja mialam to samo wiec ja mam gdzies testy. zreszta pisalam wyzej na ten temat. Chyba po urlopie wybiore sie do gnekologa na badania. To chyba bedzie najpewniesze

Coś czuję że będę mieć podobnie tak jak ta dziewczyna, o której napisałaś, no albo nie będę mieć w ogóle owulacji:( Najgorsze jest to, że czekamy z Meżem na pozytywny wynik testu, żeby trafić w samą owulację. Jak tak będę stosować po 10 testów owul. w ciągu jednego cyklu to długo tak nie pociągnę. Starsznie byłam rozczarowana, że za każdym razem (5 testów) wynik był negatywny:(

Madzia, robiłas już jakieś badania? Ja jestem po badaniu hormonów i lekarz powiedział, że są ok. Jeśli nie wyjdzie nam nic w najbliższych paru miesiącach to kolej na badanie Męża.

Madzia, ile cykli stosowałaś już testy? Ja stosuje pierwszy raz i zraziłam się do nich! Nie wiem czy nie odstawie też termometra:(

Madzia, ile cykli stosowałaś już testy? Ja stosuje pierwszy raz i zraziłam się do nich! Nie wiem czy nie odstawie też termometra:(

Badan kochana nie robilam. Dopiero sie wybieram. Testy robie 2 miesiac.
Gdzies czytalam w necie ze sporo kobiet ma co 2 miesiace owu. Zrazilas sie?? Ja tez!!! Ostatnio jak test 4 dzien pod rzad wyszedl ujemny. Zalamalam sie. Na szczescie maz bardzo mnie wspiera.
Postanowilismy ze jesli do roku nie zaciaze to idziemy do specjalistycznej kliniki...moze oni cos zaradza.
Poki co to liczymy na szczescie.

P.S. Najgorzej to nie rozumiem jednej rzeczy: Te co nie chca maja jedno za drugim i w dodatku za pierwszym razem.

Do testów owu też nie mam zaufania :no:
Testy pokazywały owu a ja byłam u gina i nie było pęcherzyka dominującego i albo owu już była albo w ogóle jej nie maiłam:dry:
I do tego dwa dni pod rząd testy wychodziły pozytywne i bądź tu mądrym :dull:
Teraz czekam na @ i od 5 do 10 dc mam brać clo 1x a później luteinę 2x zobaczymy może coś się z tego urodzi :blink:

reklama
Do góry