reklama
buzi@k
Fan(ka)
Buzi@k moze razem bedziemy kwietniowkami?
Może bardzo bym chciała
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Skarba1, Elip, gratulacje mamuśki marcowe. Bardzo chciałabym do was dołączyć..ale..w każdym razie trzymajcie kciukaski
Brawo trzymam kciuki !!!
Pozdrawiam,
Kasia:-)
Pozdrawiam,
Kasia:-)
Darianna79
Spragniona
Wtajcie drogie staraczki i szczęśliwe marcowe mamuśki, Skaba1 wielkie GRATULACJE.
Chciałabym do was dołączyć moje testowanko dopiero przede mną za póltora tygodnia. Trzymajcie kciuki.
Drogie staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki, żebyśmy się wszystkie spotkały na forum przyszłe mamuśki i to juz niedługo. Papa całuski;-)
Chciałabym do was dołączyć moje testowanko dopiero przede mną za póltora tygodnia. Trzymajcie kciuki.
Drogie staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki, żebyśmy się wszystkie spotkały na forum przyszłe mamuśki i to juz niedługo. Papa całuski;-)
ewa33
Zadomowiona(y)
Też chciałabym do was dołączyć...,testowako może na dniach..?!Ale to się okaże po niedzieli...Mamy juz ślicznego prawie dwulatka,..i dwa aniołki w niebie.No ale synuś chce rodzeństwo,więc my robimy co możemy....
Trzymam za was kcióki dziewczyny,za siebie też,..no i oczywiscie gratuluję tym,którym się już udało!!!
papa!
Trzymam za was kcióki dziewczyny,za siebie też,..no i oczywiscie gratuluję tym,którym się już udało!!!
papa!
reklama
Podziel się: