reklama
buzi@k
Fan(ka)
Buzi@k moze razem bedziemy kwietniowkami?![]()
Może

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Skarba1, Elip, gratulacje mamuśki marcowe. Bardzo chciałabym do was dołączyć..ale..w każdym razie trzymajcie kciukaski
Brawo trzymam kciuki !!!
Pozdrawiam,
Kasia:-)
Pozdrawiam,
Kasia:-)
Darianna79
Spragniona
Wtajcie drogie staraczki i szczęśliwe marcowe mamuśki, Skaba1 wielkie GRATULACJE
.
Chciałabym do was dołączyć moje testowanko dopiero przede mną za póltora tygodnia. Trzymajcie kciuki.
Drogie staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki, żebyśmy się wszystkie spotkały na forum przyszłe mamuśki i to juz niedługo. Papa całuski;-)

Chciałabym do was dołączyć moje testowanko dopiero przede mną za póltora tygodnia. Trzymajcie kciuki.
Drogie staraczki ja za was wszystkie trzymam kciuki, żebyśmy się wszystkie spotkały na forum przyszłe mamuśki i to juz niedługo. Papa całuski;-)
ewa33
Zadomowiona(y)
Też chciałabym do was dołączyć...,testowako może na dniach..?!Ale to się okaże po niedzieli...Mamy juz ślicznego prawie dwulatka,..i dwa aniołki w niebie.No ale synuś chce rodzeństwo,więc my robimy co możemy....
Trzymam za was kcióki dziewczyny,za siebie też,..no i oczywiscie gratuluję tym,którym się już udało!!!
papa!
Trzymam za was kcióki dziewczyny,za siebie też,..no i oczywiscie gratuluję tym,którym się już udało!!!
papa!
reklama
Podziel się: