reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

skaba1 jestem dokładnie w takiej sytuacji jak Ty z tą różnicą,że o drugie maleństwo zaczniemy starać sie dopiero od września. Pozdrawiam

to przynajmnie nie będziemy same w tych zmaganiach:-):-) już trzymam kciuki:-)
chciałabym tym razem oszczędzić sobie stresów... póki co wyrzucam termometr i inne metody... po prostu przytulanko:-):-) w końcu już udowodniliśmy światu, że możemy, a więc jestem dobrej myśli:-):-)

reklama
Niestety muszę na jakiś czas odłożyć starania o drugie maleństwo.:-:)-:)-:)-( Okazało się,że mam nadczynność tarczycy i i dopóki nie wyleczę ni ma nawet o czym marzyć.:no:

witam wszystkie staraczki !
ja co prawda jeszcze sie nie staram, ale mam zamiar.. jeszcze w 2007
:tak:, choc ostatnio sprawy zawodowe sie komplikuja, nie chce decyzji o dzidzi odkladac w nieskonczonosc . zobaczymy co czas pokaze. pozdrowienia dla was wszystkich.:-)

Niestety, znów nam się nie powiodło w tym miesiącu, ale to nie znaczy, że się poddajemy!!! Będziemy próbować do skutku ;-). Kiedyś przecież musi się udać!!! Kolejne testowanko dopiero 28 lipca, więc jeszcze wszystko może się zdarzyć! Witam wszystkie nowe starające się, w dalszym ciągu trzymam mocno kciuki i wierzę, że niedługo spotkamy się w części forum dla zaciążonych.
Tymczasem cieszę się, że jestem w tak licznej "grupie wsparcia" !

Elip, co u Ciebie?

narazie czekam na @,
ostatnio miałam straszne stresy i cały czas boli mnie brzuch, pewnie na dniach @ przyjdzie jednak
truskaweczka następnym razem się uda, kciuki zaciśnięte

Witajcie drogie staraczki!
Z przyjemnością dopisuję się do listy staraczek o dzidzi. My dopiero zaczęliśmy, ostatnią miesiączkę miałam 19.06.07r. Zaraz potem rozpoczęliśmy "pracę" nad potomkiem, na szczęście to bardzo przyjemna praca. Mam ok. 28-30 dniowy cykl, więc za około 2 tygodnie przekonamy się ile mieliśmy szczęścia.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki (żeby każdy plemnik znalazł swoje jajeczko).:tak:

reklama
Witam wieczorową porą :-)

Dzisiaj zrobiłam małe urlopowa zakupki kupiłam sobie pareo i ręczniki plażowe :rofl2:
Jeszcze tylko parę dni a od poniedziałku zapowiadają nawet 30 stopni:cool2:

Jurto idę do gina podglądnąć pęcherzyki mam nadzieje że będą już spore :happy2:
Zastanawiam się od kiedy mam brać luteinę od razu po skoku temperatury czy po 3 dniach dopiero :confused:

Do góry