reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Puchatka mam nadzieje że ten raz bedzie dla ciebie szczęśliwy. Przy Kamilu też miałam 20. czerwca ostatnią miesiączkę:) Wiem może głupie pytanie a prubowałaś już w ostatnim dniu miesiączki albo tuż po niej. NAjlepiej to 3 tygodnie jak nie non stop to przynajmniej co 2 dzień. Nam to pologło.

witam drogie panie!!:-):-)
chyba czas się dopisać do listy staraczek...:-)
mam już jedną pociechę, która potrzebuje rodzeństwa, więc czas zacząć starania...
tak szczerze mówiąc to planujemy zadziałać po naszym urlopie, czyli dopiero w sierpniu, ale juz teraz przestaliśmy "uważać", więc .... :-)... niespodzianki chodza po ludziach...
przyznam, że troszke sie obawiam tych starań, bo poprzednim razem czekaliśmy 6 miesięcy na cud... i już nerwy pomału puszczały... znaleźli mi jakieś torbiele i jeden lekarz to mnie z rozumu wybił, ale na szczęście nie miał racji:-):-) udowodniliśmy mu to:-):-)

Witam!!! :-)
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, gratuluję serdecznie tym, które zostaną wkrótce mamami!
Ja również chciałabym dopisać się do Waszego grona. Staramy się o maleństwo już ponad rok, na razie bez skutku. Wszystkie wyniki są w normie, najwyraźniej za bardzo się staramy i martwimy każdą kolejną miesiączką...
Termin testowanka mamy 1 lipca.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące (i za siebie również!) :-D

No i kolejny cykl tym razem z dopalaczami clo i luteiną

I pomyśleć że dokładnie rok temu byłam taka szczęśliwa teślik wyszedł pozytywny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: na ale szczęście nie trwało zbyt długo muszę jednak wierzyć i mieć nadzieję :tak:

reklama
witam drogie panie!!:-):-)
chyba czas się dopisać do listy staraczek...:-)
mam już jedną pociechę, która potrzebuje rodzeństwa, więc czas zacząć starania...
tak szczerze mówiąc to planujemy zadziałać po naszym urlopie, czyli dopiero w sierpniu, ale juz teraz przestaliśmy "uważać", więc .... :-)... niespodzianki chodza po ludziach...
przyznam, że troszke sie obawiam tych starań, bo poprzednim razem czekaliśmy 6 miesięcy na cud... i już nerwy pomału puszczały... znaleźli mi jakieś torbiele i jeden lekarz to mnie z rozumu wybił, ale na szczęście nie miał racji:-):-) udowodniliśmy mu to:-):-)

skaba1 jestem dokładnie w takiej sytuacji jak Ty z tą różnicą,że o drugie maleństwo zaczniemy starać sie dopiero od września. Pozdrawiam

Do góry