reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Madzia a mierzysz temp. ? może to ci pomoże oprucz testów?
ja przy pierwszej mierzyłam i się udało, tylko teraz coś się dzieje
ja w piątek ide zrobić TSH i zobaczymy co dalej

reklama
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa :-).
No moze niezupelnie...
Zaczynam nowa przygode z dzidziusiami:-)
Z roznych kalendarzykow wyszlo ze dzis i jutro mam najwieksze szanse he he:-D

No to do roboty:cool:

Buzi@k ,mimo negatywnych 2 testów,@ spóźnia mi się już 14 dzień.
Dzisiaj byłam u ginekologa i:
Jestem w ciąży!!!
Wg ostatniej @ termin mam na 15 lutego,ale dokładniej będę wiedziała 3 lipca,bo wtedy mam USG.
Proszę dopisać mnie i moją fasoleczkę oraz suwaczek do listy.
Udało się w 3 miesiącu starań.Do 3-ech razy sztuka!!! ;-):-D
Pozdrawiam(y) baaardzo serdecznie.

reklama
Czesc Madzia, mam pytanko: czy w takiej sytuacji postepujesz według testu, czy test może się mylić??
Pozdrawiam!!

Szczerze to ja zglupialam z kalendarzykami ( w zeszlym miesiacy owu wypadala mi na 26-27 maj a dni plodne mialam miedzy 21 a 28 no i co ... i pudlo) jesli chodzi o testy to moje cykle sa nieregularne ostatnio, pod uwage mialam wziasc 3 ostatnie i wziasc ten ktory byl najkrotrzy i wedlug niego wyznaczyc dzien 1 testu i tak zrobilam i przez 5 dni od 11 dnia cyklu (obliczylam jak kazali w ulotce) robilam i ujemne.
Gdzies na forum dziewczyna pisala ze tez tak zrobila jak w ulotce i nic. Jak sie potem okazalo owu miala tydzien przed spodziewana @.

Wiec ja zdalam sie na szczescie. A nóż widelec sie uda

Do góry