reklama
sugar_and_spice
matka Króla
My już po testowaniu, kresek 1.
kajunia
bliźniakowa mama :)
sugar - super podejście ;-)
Renata - witaj :-)
"Tak sobie myślę, że jak ktoś miałby ochotę to może opisać swoje starania czyli do kiedy, jakie leki bierze itd.:-)
Bo fajnie będzie za jakiś czas czytać o problemach z zajściem a w suwaczku będzie już rosnący dzidziuś."
buziaku - i co ze zmianami w liście
Renata - witaj :-)
"Tak sobie myślę, że jak ktoś miałby ochotę to może opisać swoje starania czyli do kiedy, jakie leki bierze itd.:-)
Bo fajnie będzie za jakiś czas czytać o problemach z zajściem a w suwaczku będzie już rosnący dzidziuś."
buziaku - i co ze zmianami w liście
martaqulka
Początkująca w BB
Buzi@czku bardzo dziękuję za wspisanie mnie na listę staraczek. Mam nadzieję że ciązowe fluidki dopadną także w końcu i mnie;-)
Ja już nie mam po co testować, wieczorkiem pojawiła się wcale nie proszona @(narazie plamienie) .
Tak więc zaczynamy nowy cykl od jutra 04.02.2007 (długość 27dni).
Ja już nie mam po co testować, wieczorkiem pojawiła się wcale nie proszona @(narazie plamienie) .
Tak więc zaczynamy nowy cykl od jutra 04.02.2007 (długość 27dni).
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
dziewczyny piszcie na prywatna wiadomosc z tytulem jak chcecie zeby cos bylo wstawione,bo zdaza sie przeoczyc wiadomosc w watku....
agat
czerwcowa mama 2008
Witaj buzi@k
Jeśli mogę to proszę o zmianę..@ przyszła dziś ( 4 luty ) czyli jeden dzień później bo cylke mam 20-29 dni
Teraz na poważnie bierzemy się do roboty...
A testować będe 3 marca... mam nadzieję, że zobacze wtedy II
pozdrawiam
Jeśli mogę to proszę o zmianę..@ przyszła dziś ( 4 luty ) czyli jeden dzień później bo cylke mam 20-29 dni
Teraz na poważnie bierzemy się do roboty...
A testować będe 3 marca... mam nadzieję, że zobacze wtedy II
pozdrawiam
reklama
Podziel się: