reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Antiope,Moniko ja już sie oswoiłam z myslą ,że @ przyszła i zaczynam spokojnie już nowy cykl.Kupiłam sobie oeparol czyli olej z wiesiołka i witaminki dla siebie(Centrum z luteina) i dla męża ( salfazin) i czekamy na koniec @ :tak::tak::tak:

reklama
Musi sie udać w końcu.:tak:
W tamtym roku jak wcale się nie starałam to się udało (niestety radość nie trwała długo:-()

Tylko jak tu totalnie wyluzować :confused:
W tym cylku chce iść na żywioł może akurat się uda :cool2:;-)
:-D;-)NO WIDZISZ, IDZ NA ZYWIOL- JAK NIE BEDZIESZ O TYM TYLE MYSLEC TO NA 100% SIE UDA. JEZELI JA W TO WIERZE , TY TEZ UWIERZ. JESTEM CALYM SERCEM PRZY TOBIE, INNYM SIE UDAJE NAM TEZ SIE UDA.;-):-D

Beatko nim dostane @ moze wiesz co oznaczają te bole w podbrzuszu i jajnikach na okres nigdy mnie tak nie bolało a teraz kuje co chwila co to jest
icon9.gif
Narazie co prawda czekam @ ale do tego jeszcze kawałek drogi a bol jest nieznosny
Pozdrawiam

Beatko nim dostane @ moze wiesz co oznaczają te bole w podbrzuszu i jajnikach na okres nigdy mnie tak nie bolało a teraz kuje co chwila co to jest
icon9.gif
Narazie co prawda czekam @ ale do tego jeszcze kawałek drogi a bol jest nieznosny
Pozdrawiam
:cool::cool2:Buzka ostatnio od jajeczkowania az do samej @ bolal mnie krzyz, podbrzusze, piersi i temp. tez byla ciazow a nawet zawroty glowy. Ale @ przyszla z opoznieniem ,ale ciazy ni widu ni slychu. Dobra rada, lepiej sie nie nakrecac, bo potem jest tylko smutek.Co ma byc to bedzie, jak masz regularnie @ , to pare dni po terminie zrob sobie test.Ale zycze Tobie powodzenia.:-):tak:

a ja jutro robię test:) Póki co pobolewanie w podbrzuszu się skonczyło. Za to mam obolałe sutki i chyba mam większe piersi...ale moze tak sobie wmawiam...zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich. trzymajcie kciuki

Witam :) No ja na dzis miałam planowaną @ ale narazie cisza jak ten stan sie utrzyma za kilka dni robie tescik
icon10.gif
ech jakby to było cudownie miec taką fasolinke :)
icon11.gif
Trzymam kciuki i za wasze 2 kreseczki a tymczasem dalej cierpliwie czekam Pozdrawiam Cieplutko
icon7.gif

Witam :) No ja na dzis miałam planowaną @ ale narazie cisza jak ten stan sie utrzyma za kilka dni robie tescik
icon10.gif
ech jakby to było cudownie miec taką fasolinke :)
icon11.gif
Trzymam kciuki i za wasze 2 kreseczki a tymczasem dalej cierpliwie czekam Pozdrawiam Cieplutko
icon7.gif

Trzymam kciuki

U mnie jeszcze 16 dni do @ a pobolewa mnie jajnik. Według wyliczen to owu byla wczoraj

reklama
Do góry