reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witam dawno sie nie odzywałam ale nie mogłam badania badania i jeszcze raz lekarz i badania i znalezli mi kamienie na pęcherzyku złóciowy:baffled: wiec trzeba zrobic przerwe w staraniu sie o słodkie maleństow:wściekła/y: i usunąc kamienie bo naprawde sa bardzo nie przyjemne te ataki :no::no:

reklama
Witam Was Wszystkich Serdecznie !!!

Mam na imie Asia i zajrzałam tu poniewaz , niewiem co mam myslec. Moze zaczne od początku. Od jakichś 4 miesiecy myslimy z ukochanym o dzidziusiu na poważnie, a od 2 miesiecy staramy sie o nie. Niestety w zeszłym miesiącu sie nie udało co mnie zmarwtiło jednakze od tamtej pory probujemy znow, czyli po okresie. Okres skończył mi sie 7 sierpnia a próbujemy tak od 9-tego tak co dwa dni. Dzis jest juz 24 sierpien a mnie dziwnie pobolewa brzuch a raczej podbrzusze ,są to takie dziwne skurcze jakbym miała dostac okresu , lecz nie wydaje mi sie zeby to było tego przyczyną bo okres zazwyczaj dostaje ostatniego bądz pierwszego. Wiec sami widzicie ze bolacy o tydzien brzuch za wczesnie przed miesiączką jest dziwny . Czy moge wiec miec nadzieje ze jednak jestem w ciązy ?
Prosze pomozcie mi naprawde bede bardzo wdzieczna
Z gory Dziekuje i i pozdrawiam
icon7.gif

2 miesiace staran to jeszcze nie załamka. Wiekszosc par stara sie rok a nawet 2 lata. Wiec głowa do góry i działajcie a dzidzia przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie.
Aha i taka rada nie myslcie o tym non stop bo wtedy organizm plata rózne figle.

Pozdrawiam i trzymam kciuki napweno uda sie Jak nie w tym miesicu to w nastepnym albo za pół roku. Predzej czy pozniej i tak bedziecie cieszyc sie we troje
:tak::tak::tak::tak:

Witaj Buźka. U mnie podobne objawy - ból w podbrzuszu a do okresu jeszcze trochę. Staram się nie podniecać samą myślą, że może będę mamą, nie myśleć wciąż o tym, nie wsłuchiwać się tak dokładnie w swój organizm...ale to strasznie trudne.

Mój mąż obiecał, że za 1 razem szczeli gola;) trzymam go za słowo. Pozdrawiam

reklama
Do góry