reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Buzi@k- ja poprosze o wpisanie na liste starajcych z nieznana mi jeszcze data testowanka.... uzupelnie jak tylko bede wiedziala... i niestety "zawieszenie" mnie na liscie zafasolkowanych ....

reklama
Buziak bedzie dobrze, zobaczysz. Ja tez sie dlugo staralam i mam wspanialego synka wiec i Tobie sie uda. A moze sprobuj w tym miesiacu odpuscic i daj sie poniesc... MOze wlasnie wtedy sie uda, zapomnij o temp. o ogladaniu sluzu i takich tam roznych rzeczy.

Buziak bedzie dobrze, zobaczysz. Ja tez sie dlugo staralam i mam wspanialego synka wiec i Tobie sie uda. A moze sprobuj w tym miesiacu odpuscic i daj sie poniesc... MOze wlasnie wtedy sie uda, zapomnij o temp. o ogladaniu sluzu i takich tam roznych rzeczy.

Musi sie udać w końcu.:tak:
W tamtym roku jak wcale się nie starałam to się udało (niestety radość nie trwała długo:-()

Tylko jak tu totalnie wyluzować :confused:
W tym cylku chce iść na żywioł może akurat się uda :cool2:;-)

Witaj Hausfrau i życzę, żeby Ci się szybko udało.
Dawno nic nie pisałam, ale jakoś nie miałam ochoty. Pozatym tyle piszecie, że nie mogę za wami nadążyć.
U mnie nie ma żadnych objawów, które mogłyby świadczyć o fasolce, więc spokojnie czekam na @.

Moja mama jak była ze mną w ciąży, to miała jeszcze jeden @. Ale ja bym się nie napalała. Czy masz jakieś objawy zafasolkowania? Moja mama pomimo, że miała okres wiedziała już, że jest w ciąży, bo mówiło jej o tym szereg objawów.

Ilonko tak szczerze to radzę choć przykro pogodzić się @ i nie nakręcać się że to może być fasolka skończy się @ zaczniecie staranka od nowa uwierz że 3 cykl to jeszcze króciutko i możliwe że tuż za tym małym zakrętem czeka Wasza fasolka będzie dobrze będzie lepiej choć wiem że każda @ boli i każda jest rozczarowaniem :tak::tak: niestety to czekanie jest najtrudniejsze ale uwierz że lepiej szybciutko pogodzić się z @ i nabierać wewnętrznej siły na nowe staranka niż budowac sobie w głowce zamki z piasku żeby potem bardziej to przeżywać ale to tylko moja osobista opinia:nerd:

Ja też słyszałam o kilku takich przypadkach, że kobiety mimo @ zostały mamami:)

Dzisiaj 2 róźne osoby i w różnym czasie powiedziały mi że jakoś tak inaczej wyglądam i pytały o ciążę...czyżby jednak za 1 razem się udało??
Póki co czekam do piątku na teścik...

Pozdrawiam wszystkich Starających się.

reklama
Chciałabym byc takim przypadkiem
icon7.gif
a narazie czekam i cały czas nadzieja ze @ nie przyjdzie pozdrawiam was cieplutko
icon12.gif

Do góry