reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Hej. W dniu testu obudziłam się o 5 rano i szybciutko do łazienki zrobić teścik. Wyszła jedna kreska...pojawiła się i druga ale w dziwnym miejscu i prawdopodobne był to skutek odbarwienia się naklejonej na pasek testowy naklejki. O 6 zrobiłam kolejny test i znowu tylko 1 kreska. Wogóle nie bolał mnie brzuch i miałam już nadzieję, że może jednak...niestety w pracy o 12stej poczułam że nadeszła @...niestety bardzo obfita... no to muszę jeszcze z mężem poćwiczyć szczelanie goli:) w końcu to też bardzo przyjemne:-D i kolejna dobra rzecz - @ zawsze jest punktualna - cykle 30 dniowe.

A u mnie cos nie halo
Dzis maż jak jadł parówki zagrzane to chcial mi dac a jak zblizyl ja na widelcu do mnie to myslalam ze zwymiotuje na talerz mu. Odrzucilo mnie. Ale to dziwne bo @ dopiero 15 września. A ostatnia @ skonczyla sie 19 sierpnia.

Witajcie !!!!
ja chcialabym sie dolaczyc do was jako starajaca sie o dzidzie:-) zaczynam od tego miesiaca i mam nadzieje na szybkie zafasolkowanie:-)

Witam :)))))) dzis radosniej niz zwykle :)) zrobiłam tescik a tam prosze 2 krechy moje marzenie sie spełniło widze ze naprawde wasze kciuki były mocno trzymane dziekuje wam wszystkim :) i ja trzymam dalej za was buziaczki :)
icon10.gif

PS. Jej ale jestem szczesliwa
icon10.gif

Buzka Gratuluje!!!!!!
Maja
zycze szybkiego za fasolkowania:)
A mi sie juz tez zbliza termin @ ale jestem pewna ze nic z tego nie wyszlo i nawet testow nie kupilam sobie.....

reklama
Do góry