reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Ja zaczełam brać luteine i nie wiem czy poślizg w braku @ mam przez nią czy może się udało :-) a może znów się wszystko zatrzymało i tzreba będzie wywoływać ach ten mój organiz robi sam co chce
z testem jeszcze poczekam z tydzień

Buziak - mnie wczoraj też tak strasznie bolała głowa , że aż mi niedobrze było i mroczki przed oczami latały wwwrrryyyy - może jakieś beznadziejne ciśnienie było i ta duchota

mało tu u Was pisze bo brak czasu ale cały czas was podczytuje - trzymam za nas wszystkie kciuki

reklama
Witam Was Wszystkich Serdecznie !!!

Mam na imie Asia i zajrzałam tu poniewaz , niewiem co mam myslec. Moze zaczne od początku. Od jakichś 4 miesiecy myslimy z ukochanym o dzidziusiu na poważnie, a od 2 miesiecy staramy sie o nie. Niestety w zeszłym miesiącu sie nie udało co mnie zmarwtiło jednakze od tamtej pory probujemy znow, czyli po okresie. Okres skończył mi sie 7 sierpnia a próbujemy tak od 9-tego tak co dwa dni. Dzis jest juz 24 sierpien a mnie dziwnie pobolewa brzuch a raczej podbrzusze ,są to takie dziwne skurcze jakbym miała dostac okresu , lecz nie wydaje mi sie zeby to było tego przyczyną bo okres zazwyczaj dostaje ostatniego bądz pierwszego. Wiec sami widzicie ze bolacy o tydzien brzuch za wczesnie przed miesiączką jest dziwny . Czy moge wiec miec nadzieje ze jednak jestem w ciązy ?
Prosze pomozcie mi naprawde bede bardzo wdzieczna
Z gory Dziekuje i i pozdrawiam
icon7.gif

Mam bardzo nieregularną miesiączke przez kilka miesiecy dostaje tek w granicach tego ostatniego bądz pierwszego w zeszłym miesiącu dostałam trzeciego .... Jednym śłowem czasami to wielka niespodzianka.
icon9.gif
Moze przez stresy ale co oznacza ten bol ?

Buzka jezeli masz cykle 30 dniowe, to owulacja powinna byc miedzy 16 a 17 dniem cyklu. Yak wiec dnie plodne masz w granicach od 12 do 19 dnia cyklu. Ja w tym miesiacu kupilam sobie testy owulacyjne za 23 zl, jest ich 5 szt. na podstawie tych testow dokladnie bede wiedziala kiedy mam owulacje i wtedy w ciagy 24 godz. trzeba szybko dac zlotego strzala i jak bedzie kobita miala szczescie to zafasolkuje. Przed owulacja zero sexu, plemniki musza byc silne w dniu owulacji. Radze kupis testy, duzo dziewczyn je stosuje z pozytywnym wynikiem. Dokladnie napisz co ile dni masz @(miesiaczke) co 28,30 itp.

Witam wszystkich:) Ja również zaczynam starania i czekam na pozytywny wynik. Na początku września się okaże czy się udało;) Trzymam kciuki za Wasze starania. Pozdrawiam Karola

Mam co 30 dni najczesciej. Czasami jednak choroba (przeziepbienie) przesuwa mi okres o kilka dni.
:-) Kup sobie w aptece testy owulacyjne, wtedy bedziesz dokladnie wiedziec kiedy masz owulacje. Od 12 dnia cyklu testuj tak po poludniu, ale 2 godz. przed testowaniem nie pij. Jak bedzie 1 kreska, to wtedy nic nie robcie - plemniki beda wtedy mocne. Jak zobaczysz 2 kreski to znaczy ze w ciagu 24-36 godz. bedzie owulacja- wtedy akcja.:elvis:

reklama
Beatko dziekuje Ci najmocniej jak tylko potrafie mam nadzieje ze to zda egzamin , bo naprawde chcemy dzidzi jak niczego najbardziej na swiecie , napewno bede tu zaglądac. Dziekuje jeszcze raz :)
icon10.gif

Do góry