reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Dzięki Wam dziewczyny za gratulacje!!!
Trzymam za Was wszytkie kciuki, pamiętajcie- wiara czyni cuda!!!

Agawa GRATULUJĘ i pewnie spotkamy się na lutóweczkach!:)) Powodzenia dla Wszystkich Staraczek!:)

Agawa, Najka Gratuluje z calego serducha i troszke wam zazdroszcze. Tez by juz chciala zeby bylo ok a tu na zlosc nie wychodzi. Jeszcze zaczelam robic od 2 dni testy owu i nic - od 2 dni ujemne.
Ja to juz zwatpilam :-:)-:)-:)-(

Madziudoczekasz się doczekasz. Wiem że jak zbytnio sie chce to nie wychodzi. Tylko z Kamilem było do strzału. teraz musieliśmy się napracować i prawdopodobnie jajeczkowanie miałam dużo później około tygodnia przed @ bo wtedy mnie brzuchho bolało do tego cykle raz 32 raz 27 dni i można był zwariować ale jak już wcześniej napisałam że jak teraz nie wyjdzie to robie 0,5 roku przerwy i w sumie pogodziłam sie z faktem ze na razie dzidzi nie będzie i może wogóle nie byc ze względu na "urodę" moich jajników - poprostu lubią mnozyć torbiele i wtedy było by kiepsko. Ale zmobilizowałam żona i udało się :)

najkaja RÓWNIEŻ CI GRATULUJE!!! no i fakt zobaczymy się w lutóweczkach całuski wszem posyłamy :)

Dzieki kochane.
Wy zawsze pocieszycie.
Uciekam robic tescik owu. Za max 10 min odezwe sie.

I w tym momencie mam dosc. Jak tu nie miec deprechy

4 dzien pod rzad wynik jemny testu owu.

Odechciewa mi sie wszystiego

reklama
Madzia-ujemny wynik testu owulacyjnego nie oznacza,ze owu nie ma.... odpusc je sobie i sprobuj sie wyluzowac - wiem,ze latwiej powiedziec jak zrobic,ale niestety to pomaga.....

Do góry