reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

No to Madzia_Dominska trzymam mocno kciuki za fasolke;-)

Elip w ciąży temperatura jest podwyższona, tzn w większości przypadków tak jest, Ja od kiedy zaszłam w ciąże to mam tak 36.9-37.5 a średnio 37.2

ja mam często taką ostatnio temp. ale wciąży nie jestem bo 2 cykle @ już była, zrobiłam test i jedna kreska, 18 mam usg dopochwowe to się zobaczy czy to od tego mięśniaka czy coś innego

reklama
wracam na bb:-) i cały czas jestem jeszcze w szoku. Poszłam do lekarza, bo ciągle mnie mndliło, zbierało mi się na wymioty i myślałam, że się czymś zatrułam. A tu taka niespodzianka. Jestem w ciąży. Jestem tymbardziej w szoku, że nawet nie wiedziałam jak to się stało, tzn wiem jak "się robi" dzieci, ale ostatnio prawie ciągle byłam pokłucona z moim facetem.
A termin mam na 25stycznia. Fajnie by było. Bo ja się urodziłam 25 ale lipca.

fajnie jest być w ciąży:tak::-)
mufka i Elip dziękuję wam bardzo. Postaramy się o spokojną ciąże. ;-)

reklama
Do góry