reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Ewa-Krystyna ja sie nie poczulam urazona,bo i moze po czesci masz racje ,tylko jakos mi sie przykro zrobilo ,ze zyczenia byly skierowane tylko do 2 dziewczyn.
Wiem ,ze jestem tutaj od niedawna i nie powinnam wymagac zebys mi skladala zyczenia,za co bardzo Cie przepraszam.
Trzymajcie sie cieplutko z fasoleczka pod serduszkiem i wszystkiego dobrego ,spokojnej i pomyslnej ciazy Wam zycze ,oraz szczesliwego rozwiazania;-)

reklama
Edzka-it- prosze przeczytaj jeszcze raz moj post... a jesli chodzi o staranie sie o fasolke-to uwierz mi ja swoje tez przeszlam i wiem jak moze to byc trudne i frustrujace...

Edzka oczywiscie że sie nie obraźłam, wrecz przeciwnie bardzo dobrze że sie zainteresowałaś moja osóbką. Jest do tego jeszcze smutniej bo dzisiaj zrobiłam test i jedna kreska wiec teraz czekam na @. Ale dobrze że ten koszmarny rok się kończy i mam nadzieje że nowy bedzie lepszy dla nas:-)

Ewuś łapię śliczne fluidki całymi garściami :-)
Edzka-it Ty też łap fluidki od Ewy :tak::-) i faktycznie przeczytaj tego posta jeszcze raz, bo ja tam widziałam życzenia dla wszystkich starających się ;-)
A takie fluidki już nie jednej przyniosły szczęście :tak::-). Tylko trzeba pamiętać żeby je później, po szczęśliwym zafasolkowaniu, przekazać dalej :tak:

Życzę wszystkim dobrej zabawy sylwestrowej :-):-):-)

szampan.jpg

ena ja tez w sumie chcialam zrobic sobie tescik ,no bo w sumie brakuje tylko 4 dni,ale pozniej po przemysleniu postanowilam ,ze jednak wole w Nowy Rok wejsc z nadzieja ,ze moze jednak sie udalo "DAJ BOZIU",czego rowniez zycze Tobie w nastepnym cyklu i strankach o fasolke,aby byl Twoj i zeby pozostawil slad staran na rowne 9 miesiecy.z calego serduszka Ci tego zycze ,i wszystkim Dziewczyna tez.
Ale fajnie i przyjemnie jest tutaj ,ciesze sie ze sie tutaj znalazlam i zostalam milo przyjeta:-)

edzka-it ja tez chcialam juz zrobic tescik ale pomyslalam heheh dokladnie to samo co Ty ;-) lepiec miec nadzieje ze w Nowym roku 2008 uda nam sie noi nie tylko nam a wszystkim starajacym sie dziewczynom:-):-)
Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku aby był owocny w starania o nasze malutkie fasolki, które tak bardzo pragniemny !! Aby spełniły sie Wasza marzenia:tak::tak:
Pozdrawiam Was

reklama
Do góry